Sayfa 93/227 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 737 - 744 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by uzun yatırımcı Yazıyı Oku
    Bu halka arzları anlamakta güçlük çekiyorum. Herkes bu fiyatlara almak için yarışıyorsa neden şirket 3 güm önce 9 tlye bu lotları arz ediyor. Bu olay şuna benziyor evimi 500.000 tlye satıyorum 3 gün sonra evimi 700.000 tlye almak için herkes birbirini yiyor. Neyse biz ky bir çok şeyi anlayamayacağız herhal. Herkese iyi bir gün dilerim. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Hem maddi olarak, hemde teknik olarak çok daha iyi durumda olup, sadece KY'ların bilgisizliğinden ve tecrübesizliğinden geçinen bir kısım var. Bunun böyle kalması için bu kesim elinden geleni yapmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Ben sattım bu kadar işlem hacmi fazla 2 lotu verdim 13.160 den artık alım zamanı değil gibi geliyor bana Alanlara bakarsak küçük yatırımcı alıyor tavana sürüklüyor o yüzden riskli

Gedik den de verdim orada da az bir şey vardı artık çekildim kenara izleme konumunda olacağım
    2 lot derken? 13 liradan 26 lira sadece 2 lot.mu? Abi versen ne olur vermeden ne olur kar etsen ne olur etmeden ne olur?

Ya yukarıdaki bazı yorumları görüyorum ağrılarını anlamıyorum. Alan ky imiş. Kardeşim 2 günde 20 milyon lot alabilen birisi ky olabilir mi?

KY Sensin KY benim. Alabildik mi? Yazıp da alabilen var mı?

Bırakın artık laf salatasını. İllaki çözecek tavan. Tavan cozunce gelip burda bilmişlik taslamayin. Sizin gördüğünüzü herkes görüyor.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

3. alış yazdım bekliyor. Tahtada son durumu paylaşabilecek var mı?

KRVGD tavanda bekleyen

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    KRVGD tavanda bekleyen
    tşkler. bilmediğimden soruyorum. kapanış seansından sonra mı iptal olur alım emrim gelmezse.

6.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    tşkler. bilmediğimden soruyorum. kapanış seansından sonra mı iptal olur alım emrim gelmezse.
    Evet iptal olur

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

7. sağolun. bir şansımı denemek istedim. pek gelecek gibi değil sanki.

8. Sabah Ziraat ten 25 lot aldım.

Sayfa 93/227 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •