Sayfa 93/151 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Asıl mevzu şu Almanya merkel rahat ipimle kuşağım diyor ama diğer ülkeler bu 1,16 kurla iş yapabilirmi ?
    Adamlara durduk yere %10 ek maliyet girdi.
    Almanya rahat sağlam mal üret , alıcı zaten hazır haydi yallah eee geri kalan envai çeşit ülke var ve seve seve euro ile iş yapacaklar çünkü kendi paraları yok para ortak para.
    İspanyadan , italyadan şurda bir kaç güne yandım anam bağırmaları gelmeye başlar daha bunun bir ton ekonomisi berbat ülkesi var ki kıçıkırık yunanistan euronun 2 ay canını aldı zamanında çıkıyormu çıkmıyormu diye.
    ston, eurusd de bu senenin zirvesi burası olmalı, 1,1650 benim için önemli. 1,17 yi delerse 1,20 ye hızlı gider. eğer buradan yuvarlanırsa 1,03 altına gidecek.

2. 1,16 da daxın tepkisi böyleyse 1,20 lerde ne yapar Allah bilir :D giren çıkan merkel reise euro ucuz haaa al sana ucuz eurooo
    hayvan gibi bar attı dax maşallahı var.

orta vadeside bu vatandaşda 4,238 doğru fibo çekince milimetrik çalıştı tepede.

Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Alın size literatürde olmayan bir formasyon, sol omuz 2 dalga baş bölgesi 1 dalga sağ omuz 2 dalga buna bir isim arıyoruz :D
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku

Alın size literatürde olmayan bir formasyon, sol omuz 2 dalga baş bölgesi 1 dalga sağ omuz 2 dalga buna bir isim arıyoruz :D
    Çift pazili adam formasyonu. resimde var atamadim buraya.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Çift pazili adam formasyonu. resimde var atamadim buraya.
    Onda diplerin aynı hizada olması lazım bunda baş bölgesi aşağıda aslında bildiğimiz tobo ama farklı yahu

6. Bunun sakat bir olayı var şimdi bu vatandaş tekrar 3,6480 yapsa oradan 3,54 e çekse ve oradan 3,96 ya hareketi başlatsa ne olur. İşte orada sinir krizleri , bu doların Allah belasını versin vs.vs. inşallah yapmazlar yahu gene yatar pozda bekleriz de bukadarı da ayıp olur artık.

7. usdtry yine eurusd artışını iç etti. sinsice enerji biriktiriyor. düşüş başladığında her hafta 10 krş sayacağız.

Bu gece fitch var bi öncekinde ne FX patlatılar ama katliam oldu.

Sayfa 93/151 İlkİlk ... 43839192939495103143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •