Sayfa 930/1000 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,433 - 7,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Net Hata Noksan kaleminden, kaynağı belirsiz döviz, işler dönüyor. Geçen yıl Mart- Ağustos arası -1 küsür milyar dolarken bu yıl aynı dönem + 14 küsür milyar dolar aynı kalem. Eylül ve Ekim ayıyla ki Eylül de 3 küsür milyar dolardı, 20 milyar doları geçecek giren para. Bakıyorsun mevduata gitmemiş, dth a gitmemiş, borsaya girmemiş, devlet tahviline gidemez o kadar büyük miktarlı ihaleler olmadı ki zaten devlet tahvilllerinin ana alıcısı bankalar. Nerede bu döviz karşılığı tl? Ya kasada ya da borç ödemelerine gitti. Yüksek oranlı faizden borç çevirmek yerine şirketler borçlarını ödedi bu yurt dışı kayıt dışı hesaplarda tuttukları dövizlerle.

Arap parası falan değil. Yabancı yatırımcı olsa mutlaka mevdutta, borsa da, tahvilde görünürdü bu meblağ.

2.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Anırdım arkadaşım sayende gülerken anırmayı da öğrendik.
    Biraz erken yazdım sn.doctor.... Süreç tamamlandığında yazmam gerekirdi...
    Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

3.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Hani 4.5 lar falan konuşuluyor da temeli nerde bunun? %25 enflasyon lamı 4.5 olacak. İşin gerçeği sıkışacak ansızın 2019 da Bir vuracak 10 ları göreceğiz. 15 yıl sonrada bir milyon da buluşmak üzere.. Bunun olmaması ve USD 4.5 olmasının tek yolu var. Asgari Ücret ve memur maaşlarına enflasyon oranın Altın'da bir zam yapmak . Şu konjonktürde Buda mümkün olmadığına göre aslında her şey ortada ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    katılıyorum yapılacak zam oranları enflasyon dolar ve faizin gidişatına yönelik önemli ipuçları verecek

4. Dıj güçler akp ile elele ne zaman bozuk atacak bu hain dıj güçler. 5.2 den evi tekrar satarım haaaa. Bir 23 liralık gümüş aldık zarar yüzde 8 sanki hisse aldık. Dıj güçler kimse benim sabrımı test etmesin

5. 5.40 lara yaklaştıkça tepki oluşuyor.

Berat Albayrak : Ekonomimizdeki dalgalanmalar yabancı bir ülkenin başkentinde planlandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Bilmeyenler için yazayım, faydalanan olur belki:
    Dolar alım satım yapmak için borsadaki USDTR hissesini kullanabilirsiniz. Dolar kuruyla birebir korelasyonu var, seans saatlerinde alıp satabiliyorsunuz. Ben bunu kullanıyorum, önceden emir girme (zincir emir-şartlı emir vb.) kolaylığı ve binde iki alım satım komisyonu çok cazip oluyor. Tek dezavantajı dolar gibi mevduata yatıramıyorsunuz, faiz geliri yok, hesapta boş duruyor. Ancak alım satım için ideal.

Sayfa 930/1000 İlkİlk ... 430830880920928929930931932940980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •