Yabancılar 200 milyon dolarlık hisse almış geçen hafta![]()
Yabancılar 200 milyon dolarlık hisse almış geçen hafta![]()
Merhaba Sn.R.lucas.
1. Fon sepeti fonları içerisinde birkaç çeşit fon bulunduran fonlardır. Yani bir nevi size hazır fon portföyü oluşturulmuş şeklinde düşünebilirsiniz.
2 - Valörün 3 gün olmasının nedeni içerisinde bulunan en yüksek valörlü fonun valörüne eş olmasını sağlamak içindir.
3- GPG'nin daha öncesiyle karşılaştırısak eski performansı yok gibi geliyor bana. Hele birde endeksteki son harekete eşlik edememesi bende olumsuz izlenim oluşturdu. Ama Eral Bey'in mevduat üzeri hedefine uygunmu getirisi uygun.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Üstadım bende iki hafta önce Perşembe günü alım emri verdiğimde iptal edilmiş şekliyle görmüştüm Cuma günü tekrar alım emri vermiştim bir gün öncesinin daha düşük fiyatından alım gerçekleşmişti. Umarım sizede daha yüksekten satış fırstı oluşturur bu durum. Bol kazançlar
Rica ederim. Bol kazançlar![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Tabloda gözüken hisseler ile gerçek çok şaşıyor.örneğin dün eid artı 0.30 gözüküyordu eksi 0.25 geldi.
bu şaşma, gayet normal. çünkü getirilere geçtiğimiz ay sonu gönderilen tablo üzerinden bakılıyor. oysa aradan neredeyse bir ay geçti ve portföylerde ister istemez değişiklikler olmuştur ve bunları ancak gelecek ayın 6'sında falan bildirdiklerinde göreceğiz. bunlar, ancak tahmin yapmaya yarar. değişiklik fazla olduysa alâkasız sonuçlar dahi gelebilir
bu gün bir miktar tcd satmak için 12.50'de ziraat uygulamasını açtım. parolamın süresi dolmuş. onu değiştirirken birkaç kez parolayı kabul etmedi. parolayı değiştirdim, bu sefer de ekran okuyucu tutukluk yapıp sustu. sonra telefonu aç kapa falan yapıp tekrar işlem yapmaya kalktığımda son adımda saat 13 oluverdi ve satamamış oldum. inşallah hakkımda hayırlısı olmuştur, bol kazançlar dileğiyle
MPS tabloda 2.5 dayandı hayırdır inşallah
Uzun zaman sonra yarın olsa da şu değeri görsek moduna girdim. Zira tcd 300 milyonu geçince endeks Fonu modunda takılıyor.
Yer İmleri