Sayfa 932/990 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Birileri verginin az olduğu bir ülkede sanal ofis ile sanal şirket kuruyor havalı da isim veriyor, sonra borsada işlem yapıyor sanıyorsun yabancı.

Dürüst adam farklı oluyor.

>>>>>>>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...inmiyor/274573

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Türkiye’de bu kadar işsiz varken elimizdeki parayı yabancı ülkelere yatırım yapmak içime sinmiyor" dedi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    AB, Rus petrol ürünlerine tavan fiyat uygulayacak
    şu haberi revize edeyim kendime kolay bulmak için. haftasonu bakacağım.

3. Bu hafta çok haber çıktı. Bir ara ne iş yapmış bakacağım.

>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...k-kayip/274592

Dünyanın en hızlı zenginleşen insanı Gautam Adani’nin servet kaybı sadece altı günde 118 milyar dolara ulaştı.

4. Bir kaç yerli ve yabancı internet sitesi var, hangi ülkedeki alıcıya hangi ülkedeki satıcı ne göndermiş Gümrük Tarife Pozisyonu bazında listeliyor.

Ya resmi olarak alıyor, ya SWIFT mesajlarından alıyor ya sigorta şirketlerinden alıyor veya başka bir şey var.

Daha önce bu yüzyıl şeffaflık yüzyılı olacak demiştim, gizl iş çevirmek kendine eziyet oluyor gitgide.

>>>>>>>>>>

https://www.patronlardunyasi.com/hab...derildi/274609
    ABD Hazine Bakanlığı üst düzey yetkilisi Brian Nelson, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinde ‘Rusya’yla kurulan ticari ilişkilerin Ukrayna işgalini durdurma çabalarını engellediğini’ söyledi

5. Işık ve rengin ne olduğunu kime sorsan belirli bir fikri vardır.

Ama profosyoneller için durum farklı, matbaacı, fotoğrafçı, sinemacı, videocu, monitorcü, TV yayıncısı, mürekkepçi, boyacı, ışıklı tabelacı, iplikçi, kumaşçı, modacı, ambalajcı, hatta seramikçi camcı vs yüzlerce farklı anlayış olabilir. Bunları aralarında anlaştırabilmek için çeşitli modeller ve standartlar geliştirlmiş. Detay bilgi olmayınca hangisi daha doğrudur söylemek zor. Herkes işi için gerekli olanı benimseyip, uyguluyor olmalı.

Erkeler genelde araba renkleini iyi biliyor, kadınlar da başta elbise rengi olmak üzere ilgilendikleri şeylerin rengini, uyumunu, ışıkta davranışını vs biliyordur.

6. Bir milyar dolar uzerinde oluşan her kar zarar önemsiz manasizdir. 100 milyar dolar ha kazanmıştım ha kaybetmişsin . Adamın çok onemsedigini sanmıyorum. Zaten hintliymis. Hara krisna falan takiliyirdur
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu hafta çok haber çıktı. Bir ara ne iş yapmış bakacağım.

>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...k-kayip/274592

Dünyanın en hızlı zenginleşen insanı Gautam Adani�nin servet kaybı sadece altı günde 118 milyar dolara ulaştı.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Post

Şimdi mevsimi değil mi? Havalar soğuk diye mi ki?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Dün vadeli de en çok kazandıran
    1.kozal
    2.gübrf
    Günlük işlem yapanları ihya etti..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 932/990 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •