Sayfa 934/1019 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alakası bile yok
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugünlerde trafik sigortası yaptıran varmı? Primler aşırı artış mı gösterdi?
    En yüksek hasarsızlık oranım var.
    Geçen sene 450 TL'ye yaptırdığım sigorta bu yıl 1150 TL olmuş.

Bu nedir böyle?
    Geçen hafta yaptırdım.
    kasko 2400 (%50 hasarsızlık indirim, 320 bin gibi bir değer için)
    zorunlu trafik 1177 (%20 hasarsızlık indirim)

muayeneyi de geçen hafta yaptırdım 643 ödedim egzozla beraber

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    In general, edible oils such as soybean oil, palm oil and corn oil contain about 10–40% oleic acid (Table 153.3). Among them, olive oil contains 75% oleic acid which is more than 5 times higher than safflower oil. Oleic acid is best obtained from a vegetable and a useful starting material especially.

Zeytinyağının bu kadar kıymetli yapan şeylerin başında bol miktarda oleik asit içermesidir..Beyin için idealdir...Zeytinyağındaki asidik meselesini ben tam bilmiyorum...Oleic asitten yoksun gibi lanse ediliyor...Benim anladığım buradaki asid oleic değil yada farklı bir formu olabilir...
    Zeytini sadece ağaçtan toplar, toprağa düşmüş dip zeytinleri almazsanız. Güzelce temizleyip hemen sıkarsanız. Düşük asitlikte zeytin yağı elde etmeniz kuvvetle muhtemeldir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Geçen hafta yaptırdım.
    kasko 2400 (%50 hasarsızlık indirim, 320 bin gibi bir değer için)
    zorunlu trafik 1177 (%20 hasarsızlık indirim)

muayeneyi de geçen hafta yaptırdım 643 ödedim egzozla beraber
    Türk milletinin kazalı araçlara (yapısal problem dışında) vebalı muamelesi yapması devamında değer düşüş davalarına , araç fiyatlarının artmasıda eklenince sigorta fiyatları yükseldi. Yinede sigorta yaparken teminat miktarlarına bakmak gerekiyor

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugünlerde trafik sigortası yaptıran varmı? Primler aşırı artış mı gösterdi?
    En yüksek hasarsızlık oranım var.
    Geçen sene 450 TL'ye yaptırdığım sigorta bu yıl 1150 TL olmuş.

Bu nedir böyle?
    Gercekten cok zamlanmis. Bilmeyen forumdaslar icin paylasayim , sigortaciya sormadan once buradan bir teklif almakta yarar var. Sigortacilar bazen yuksek prim soyluyor. Bazilari islerine geldikleri gibi hareket ediyorlar.

https://sbm.org.tr/tr/sayfa/trafik-teklif-1074

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    53 TL.lik yağı bu firma veriyor markete.
    Fena gözükmüyor.F/P oranı iyi.
    https://www.alhatoglu.com/
    Kendimize yetecek kadar zeytin agacimiz oldugu icin hic denemedim ama bu firmanin urunlerini merak ediyorum. Ayhan sicimoglu bir yayininda bahsetmisti. Abd ye urun ihrac etmek oldukca zormus fakat bu firma ena ve kidsolio urunlerini abd ye ihrac edebiliyormus.

7. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Doktor Tarımer, polisteki ifadesinde olay anını anlatarak, "Hasta, apandisit şüphesiyle Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan tahlili ve diğer tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Arkasından gidip, çıkış yapmasına izin vermedim. Sinirlenerek beni itip, boğazımı sıktı" dedi.

Olaya dair, ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, saldırıya uğradığını ileri süren doktor Tarımer'in, evrakını masadaki görevlilerden alıp ayrılmak isteyen uzman çavuş Akdağlı'nın peşinden gidip ittiği, bu sırada da kayıp düşmesi yer aldı.
    Görüntülerin ardından hastane yönetimi doktor Tarımer hakkında idari soruşturma başlattı.

https://www.trthaber.com/m/?news=dok...&category_id=1

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici,

Yatağan Devlet Hastanesi'ne başvurmuş, yapılan muayene sonucunda safra kesesi veya apandist olabileceği değerlendirmesi ve teknik imkanlar yetersiz olduğundan dolayı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Bu sevk üzerine Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden uzman çavuş, burada Yatağan Devlet Hastanesi'nde yapılan tahlilleri göstererek sevk edilme nedeni olan ultrason tetkikinin yapılmasını talep etmiş

https://www.google.com.tr/amp/s/m.ha...n-doktora-darp

Sayfa 934/1019 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •