Sayfa 937/1000 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. [QUOTE=burak1987;3989493]Merhaba Arkadaşlar

Gedik yatırım birinci değişken fon alan var mı. görüşlerinizi alabilirmiyim. Aylık getiriler güzel gözüküyor.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GPG

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GAK

birde gedik yatırım karma fon var. Yılbaşından itibaren olası borsa yükselişinden faydalanmak için 1/3 gedik karma fon 2/3 ise Gedik birinci Değişken almak istiyorum. TCD bana çok riskli geliyor. Düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim.

formun eski sayfalarını karıştırırsanız gpg alanların görüşlerini bulursunuz. ilk etapta çok popüler olan fon, zamanla gözden düştü. çünkü isteneni veremedi. ayrıca neden sadece gedik fonları üzerinde durdunuz anlamadım. borsanın ocaktan itibaren yükseleceğini düşünüyorsanız pek alâ tcd'den daha düşük sekmentte bir fon bulabilirsiniz. tcd risk seviyesi en yüksek, yani 7. daha temkinli olacaksanız risk seviyesi 4 olan değişkenlere bakabilirsiniz mesela.

2.  Alıntı Originally Posted by Baybars10 Yazıyı Oku
    Faizin 3 katı net gelir elde ettim
    Tcd yillik faizin aynisin 1 ayda verdi bize
    Nazar degmesin

3.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar

Gedik yatırım birinci değişken fon alan var mı. görüşlerinizi alabilirmiyim. Aylık getiriler güzel gözüküyor.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GPG

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GAK

birde gedik yatırım karma fon var. Yılbaşından itibaren olası borsa yükselişinden faydalanmak için 1/3 gedik karma fon 2/3 ise Gedik birinci Değişken almak istiyorum. TCD bana çok riskli geliyor. Düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim. Aşagıda 2019 yılı için değişken ve karma fonların getiriler

DEĞİŞKEN KARMA
    OCAK4,28%10,50%
    ŞUBAT2,70%4%
    MART3,10%-2,33%
    NİSAN2,00%2,38%
    MAYIS0,00%0,95%
    HAZİRAN3,80%3%
    TEMMUZ3,16%4,50%
    AĞUSTOS2,60%-0,83%
    EYLÜL2,80%3,72%
    EKİM 1,70%-0,64%
    KASIM2,30%3,92%
    gpg yi öneren bu forumda pek çıkmaz.Hedefleri mevduat üzeri getiri.Aylık %1 üzerini getiriyi başarı olarak sunuyorlar.Mevduata yatırım yaptıkları için getiri oranları çok düştü.Farklı değişkenleri incelemeniz yararınıza olacaktır.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar bugün durum nasıl olur .tahvil faizleri eksı gibi.kısa vadeli borçlanma fonu ppfonundan fazla getırır gibi sanki yorumu olan varmı.malum 3 günlük getiri olacak.saat 4 e kadar fikri olan varsa yazarsa sevınırım

5.  Alıntı Originally Posted by zaftra Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün durum nasıl olur .tahvil faizleri eksı gibi.kısa vadeli borçlanma fonu ppfonundan fazla getırır gibi sanki yorumu olan varmı.malum 3 günlük getiri olacak.saat 4 e kadar fikri olan varsa yazarsa sevınırım
    2 yillik tahvil - 0.25 su anda kvba

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Nerde bu millet kimse yok

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Nerde bu millet kimse yok

ortalık sakin olunca böyle oluyor. bir de sözüm en başta kendime olmak üzere sanki hisse formundaymışız gibi bir heyecan, bir atraksiyon, yok uçuyoruz, ya da aman çöküyoruz yandık bittik havalarına giriveriyoruz bazan ki çok büyük hata yapıyoruz. mesela şu an borsa uçsa da göçse de hiç bir işlem yapamayız. çünkü fondayız, hissede değiliz. bu yüzden soracağımız ve aklımıza takılan mevzular haricinde sessizlik, inanın iyidir. her günü bir maç olarak düşünün. sabahları maç başlıyor, akşamları maç sonu ve öğleye yakın zamanlarda gerçi seğans devam ediyor ama devre arası mantığıyla alım satım zamanlarına yakın durumlar değerlendirilebilir ama başta da dediğim gibi sakinlik iyidir. işimizle gücümüzle, boş zamanımız olduğunda da daha faydalı şeylerle meşkul olmak, daha mantıklı gibi geliyor bana. bu kapsamda forma daha az girmeyi düşünüyorum. özellikle de maç oynanırken.

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    ortalık sakin olunca böyle oluyor. bir de sözüm en başta kendime olmak üzere sanki hisse formundaymışız gibi bir heyecan, bir atraksiyon, yok uçuyoruz, ya da aman çöküyoruz yandık bittik havalarına giriveriyoruz bazan ki çok büyük hata yapıyoruz. mesela şu an borsa uçsa da göçse de hiç bir işlem yapamayız. çünkü fondayız, hissede değiliz. bu yüzden soracağımız ve aklımıza takılan mevzular haricinde sessizlik, inanın iyidir. her günü bir maç olarak düşünün. sabahları maç başlıyor, akşamları maç sonu ve öğleye yakın zamanlarda gerçi seğans devam ediyor ama devre arası mantığıyla alım satım zamanlarına yakın durumlar değerlendirilebilir ama başta da dediğim gibi sakinlik iyidir. işimizle gücümüzle, boş zamanımız olduğunda da daha faydalı şeylerle meşkul olmak, daha mantıklı gibi geliyor bana. bu kapsamda forma daha az girmeyi düşünüyorum. özellikle de maç oynanırken.
    Yazdıklarınızın altına imzamı atarım.Sürekli ekran takip edip amatörce hisse alıp satmak yerine bu işi daha profesyonelce yapan fonları tercih ettik.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 937/1000 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •