sonuçta kesin değil.
risk var
sonuçta kesin değil.
risk var
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Riski ne abicigim, kagit 4.80'kerde. Pahali degil bu fiiyat bu sirket icin.
8.04 kesin değil.
sen yine de yapıştır lotları
Benim isim muallakta, yoksa alirdim. Karabatak adisi firsat vermedi hepsini bosaltayim. O firsat verirse oteki pozisyonlarimi da (Halk var sadece) verip jubilemi yapmam gerekiyor. Onda da da artik realite pis, yarim milyarlik zarar 1 aylik seyin maliyeti. Bu ceyrek daha da berbat olacak.
Bitki doktoru her derde deva ihalem var deyip kandirdi bizi
Afyon gibi yahu su hisse harbiden. Kervani yolda iyi duzdum ama bu sefer.
![]()
666 ortağım daha önce konu hakkında yazışmıştık. Benim halkbankın yarısını başka hisseye trampa etmemin önemli nedenlerinden biri bu adil fiyat muhabbeti. Yarın TVF vakıf ve halkı kottan çıkarıyorum dese kim ne yapabilir. Tulumbada su kalmadı arkadaşlar. Okuyanlar hadi len diyecek ama 15 gündür baskın erken seçim muhabbetleri var. İnşallah olmaz, Ali Babacan ın partisi ABD ve finans çevreleri tarafından parlatılabilir, bunlar tüm yardımları keser dedikleri CHP li belediyeler özellikle Ankara başta olmak üzere halkın kalbinde yer etti. 2020 2. yarıda işsizliğin döviz sıkıntısı ve olası devalüasyonun sosyal patlamalara yol açacağı konuşuluyor. Her yaz sezonu kan yapan turizm bu yıl zor gözüküyor. Uzun lafın kısası muhalefet palazlanmadan, ekonomi komple dağılmadan bir hamle yapabilir iktidar. Mevcut korona tablosunun pozitif ivmesinden de faydalanmak istenebilir.
Bu adil fiyat olayi yanliz yatirimcisina yariyor. Eski sekilde kalsaydi yaramiyordu, 30-gunluk aorttan cikmak zorunda kaliyorlardi.
Halkin kottan cikma ihtimali oldugunu hic zannetmiyorum. Erken secim olayini da hic zannetmiyorum, niye yapsinlar ki daha 3 seneleri var.
zaten ramazan
bide sen 666 milletin kafasını yedin şeyle
herkesi korkuttun şişenin sorunuyla
Yer İmleri