Bana da zaten mantikli gelmiyor sadece surec bu tarz fonlara evriliyor uzuluyorum milletin gelismis piyasalarinda binbir cesit alternatif yatirim araclari olusuyor risk istahina gore ancak bizim ulkenin kaderi bu en mazlum emeklileri ezelim onlari surundurelim en mazlum cekingen yatirimci profili mevduatciyi kerizleyelim. Eskiden hadi ucu kapali fonlar vardi belli bir getiriyi sana garanti eder ustune komisyondu performansti alirlardi
Simdi sabit getirililerde insanlari nasil kafesleriz nasil onlar uzerinden kendi karimizi maksimize ederiz pys lerde bunlarin pesine dustu
Insanlar TL den dovize donerken makasti kambiyoydu olu mevduat oranlariydi zaten binbir dert dusunuyorlar yp mevduatin olsa musteri temsilcileri kkmydi ddkkmydi hangi seviyeden hangi orandan milleti buralara soktular herkes bu hesaplari duzgun yapamiyor yapmak zorunda da degil herksin bu kadar finansal bilgiye sahip olmasi da mumkun degil ama ulkenin sartlari insanlari afedersiniz bir eli kulaginin arkasinda olmaya itiyor aci tecrubeler sonrasi ogrenmek zorunda birakiyor
Benim acimdan sorun yok ama gercekten uzuluyorum binbir emek ile elde edilen varligin gelip buralarda veya piyasada riskten kacarak nasil enflasyona yenilmemin pesine dusen insanlarin bu sirtlanlara mecbur kalmasi yaraliyor
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri