Sayfa 94/147 İlkİlk ... 44849293949596104144 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şu ara patlıyacak kağıt bence gsdho,baya aldık,bakalım 9 aylık bilanço sonrası ne yapacak,kağıt 2.37 den cuma kapadı.İlerde bu entry ye alıntı yapar analizimiz tutmuş mu anlarız.
    E o zaman gsdho hakkında da iki kelam et nosfeçağrı kardeşim)))))) Daha da ortalıkta 9 aylık bilanço falan yok.25 eylülde bunu yazmışız,2.69 dan döndü şimdi 2.57 falan.

2. 1.92 maliyetle aldım bilanço sonrası, güzel gidiyor abi her dakika bir şey yazacak durum yok biliyorsun bilanco bilanço bakıyorum bozarsa herhalde karla çıkarız?
    E o zaman gsdho hakkında da iki kelam et nosfeçağrı kardeşim)))))) Daha da ortalıkta 9 aylık bilanço falan yok.25 eylülde bunu yazmışız,2.69 dan döndü şimdi 2.57 falan.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu hisse navlunlarla ilgili,gsdde bunun iştiraki,gemileri falan var.Artış beklentim ondan.Ama buraya alıntı yapmamın nedeni bu değil.Bu navlunlarla bu enflasyon dünyada asla bu seviyede kalamaz.Beyazyaka maviyaka tüm arkadaşlar dehşet bir enflasyonist ortama giriyoruz ,hazırlıklarınızı yapın,her şey ama her şey pahalılanacak gibime geliyor.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1.92 maliyetle aldım bilanço sonrası, güzel gidiyor abi her dakika bir şey yazacak durum yok biliyorsun bilanco bilanço bakıyorum bozarsa herhalde karla çıkarız?

Şaka yaptım nosfeçağrı kardeşim,asıl hisseyi alıntılama nedenini demin açıkladım.Borsadır kazanırız kaybederiz,olağandır,ama reel olarak bu çakma enflasyona bağlı maaş artışlarıyla her yıl en az yüzde 20 fakirleşeceğiz.Matematik bunu diyor.

Diyelim gerçek enflasyon yüzde 40,sen maaşa yüzde 20 zam aldın hop yüzde 20 alım gücün düştü,bu yıl 10 bin liralık adamsan gelecek yıl bugünün parasıyla 8000 liralık alım gücün var ,ondan sonraki yıl da 6400 üçüncü yıl 5100 küsür liralık adam oluverirsin.E kısılamayacak giderler var,bu fakirleşme hızı ile 3 yıl sonra hayatın neye döner,bir düşününce insan dehşete kapılıyor.Her yıl yeni nakit akışı sağlayacak bir şeyler yaratmak lazım,faiz,borsa emlak vs her yıl da böyle atraksiyon da yapılamıyor.Misal 2 yıl altın korudu bizi geçen yıldan bu yana dayak yedik.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1.92 maliyetle aldım bilanço sonrası, güzel gidiyor abi her dakika bir şey yazacak durum yok biliyorsun bilanco bilanço bakıyorum bozarsa herhalde karla çıkarız?

Firmanın ana ortağını tanıyorsunuzdur umarım ;)
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Meşhur patron kriteri ))))))))) E zorlu nun hobisi de zamanında borsada vatandaşın canına okumaktı.O zaman vestel beyaz eşya da alınacak kağıt değil,ama alanlar ihya oldu,isteyen açsın grafiğine baksın.Bence bu fikir doğru değil,borsada zaten tüm kağıtlar sahiplidir,sahipsiz kağıt yoktur.Önemli olan bilançodur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Meşhur patron kriteri ))))))))) E zorlu nun hobisi de zamanında borsada vatandaşın canına okumaktı.O zaman vestel beyaz eşya da alınacak kağıt değil,ama alanlar ihya oldu,isteyen açsın grafiğine baksın.Bence bu fikir doğru değil,borsada zaten tüm kağıtlar sahiplidir,sahipsiz kağıt yoktur.Önemli olan bilançodur.
    Patron kriterini benim birinci kriterim olarak en cok ben savundum bugune kadar...

Istisnalar kaideyi bozmaz derler sn. hkm..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 94/147 İlkİlk ... 44849293949596104144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •