1.92 maliyetle aldım bilanço sonrası, güzel gidiyor abi her dakika bir şey yazacak durum yok biliyorsun bilanco bilanço bakıyorum bozarsa herhalde karla çıkarız?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse navlunlarla ilgili,gsdde bunun iştiraki,gemileri falan var.Artış beklentim ondan.Ama buraya alıntı yapmamın nedeni bu değil.Bu navlunlarla bu enflasyon dünyada asla bu seviyede kalamaz.Beyazyaka maviyaka tüm arkadaşlar dehşet bir enflasyonist ortama giriyoruz ,hazırlıklarınızı yapın,her şey ama her şey pahalılanacak gibime geliyor.
Diyelim gerçek enflasyon yüzde 40,sen maaşa yüzde 20 zam aldın hop yüzde 20 alım gücün düştü,bu yıl 10 bin liralık adamsan gelecek yıl bugünün parasıyla 8000 liralık alım gücün var ,ondan sonraki yıl da 6400 üçüncü yıl 5100 küsür liralık adam oluverirsin.E kısılamayacak giderler var,bu fakirleşme hızı ile 3 yıl sonra hayatın neye döner,bir düşününce insan dehşete kapılıyor.Her yıl yeni nakit akışı sağlayacak bir şeyler yaratmak lazım,faiz,borsa emlak vs her yıl da böyle atraksiyon da yapılamıyor.Misal 2 yıl altın korudu bizi geçen yıldan bu yana dayak yedik.
Meşhur patron kriteri))))))))) E zorlu nun hobisi de zamanında borsada vatandaşın canına okumaktı.O zaman vestel beyaz eşya da alınacak kağıt değil,ama alanlar ihya oldu,isteyen açsın grafiğine baksın.Bence bu fikir doğru değil,borsada zaten tüm kağıtlar sahiplidir,sahipsiz kağıt yoktur.Önemli olan bilançodur.
Yer İmleri