Şu ara patlıyacak kağıt bence gsdho,baya aldık,bakalım 9 aylık bilanço sonrası ne yapacak,kağıt 2.37 den cuma kapadı.İlerde bu entry ye alıntı yapar analizimiz tutmuş mu anlarız.
Şu ara patlıyacak kağıt bence gsdho,baya aldık,bakalım 9 aylık bilanço sonrası ne yapacak,kağıt 2.37 den cuma kapadı.İlerde bu entry ye alıntı yapar analizimiz tutmuş mu anlarız.
1.92 maliyetle aldım bilanço sonrası, güzel gidiyor abi her dakika bir şey yazacak durum yok biliyorsun bilanco bilanço bakıyorum bozarsa herhalde karla çıkarız?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen, ieyho da aldım mesela 0.89 dan faaliyet raporu filan fecaat ötesi. Gözde de var elimde. Bunlara portföyünü %4 ten fazlasını koymam mesela en yüklü taşıdığım kağıt Tüpraş şu an. Ucuzsa ucuzdur ne yapayım patronunu hareketini yapsın çıkar gideriz. Kağıt yok yani aksi durumda 20 senede 1 kez pandemi ile tupras dip yapsın diye bekliyoruz Tüpraş 2. Defa alabildim önceki aldığım zaman da 2013 de müfettiş basmıştı rafineriyi 38 liradan almıştım. 2020 yılında da 78 liraya aldık fena değil bence
Blue chip kagitlar ancak böyle ekstrem durumlarda al fırsatı veriyor onda da almak için hakikaten sağlam toto gerekiyor ben alirken tupras başlığı şenlik idi şimdi de öbür türlü şenlik oldu ama esas şenlik henüz başlamadı bana göre...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyelim gerçek enflasyon yüzde 40,sen maaşa yüzde 20 zam aldın hop yüzde 20 alım gücün düştü,bu yıl 10 bin liralık adamsan gelecek yıl bugünün parasıyla 8000 liralık alım gücün var ,ondan sonraki yıl da 6400 üçüncü yıl 5100 küsür liralık adam oluverirsin.E kısılamayacak giderler var,bu fakirleşme hızı ile 3 yıl sonra hayatın neye döner,bir düşününce insan dehşete kapılıyor.Her yıl yeni nakit akışı sağlayacak bir şeyler yaratmak lazım,faiz,borsa emlak vs her yıl da böyle atraksiyon da yapılamıyor.Misal 2 yıl altın korudu bizi geçen yıldan bu yana dayak yedik.
Yer İmleri