Sayfa 944/1000 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    @bimer dolara teşvik
    Yok artık

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Evet o.

Borsa işlem saatleri içinde işlem oluyor, bu saatler dışında işlem yok, o arada kur değişirse de sabah gaplı açıyor.
    Makas dediğiniz alıcı-satıcı farkı sanırım, çok likit bir hisse değil bir kademeden fazla fark olabiliyor bazen.
    Ben limitli emir giriyorum, ani düşüş-çıkışları kaçırmıyorum ekran başında olmadığımda.
    Dün 530'dan alış girmiştim alınmış mesela (kur karşılığı 5.48), bugün birazına 545 satış yazmıştım o da gitmiş (kur karşılığı 5.63), bunu piyasada yapmaya kalksam ekran başında izlemem lazım, makastan ve zaman farkıyla yine tutturamayabilirdim.

Takip etmek veya incelemek isteyenler için https://tr.investing.com/etfs/abd-us...y-dolar-b-type

Merak eden en iyisi kendi deneyip tecrübe etsin, bir tane alıp satın 100 dolar karşılığı fiyatı var.
    Garanti bankasında dolar için alım satım emri verebiliyorsunuz farkı var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    mustafa sönmez:

"Dolar 5.50 ye yaklaştı diye kriz geçti sanan saflar var. Dönüp TL faizine bak; %40 ihtiyaç kredisi. Enflasyon %25 şimdilik. Ücretler yerinde sayıyor. İşten çıkarmalar dolu dizgin. İnşaat durdu. Sanayi , ekonomi küçülüyor. Döviz artık yükselmiyor diye sevinme, büyük fotoğrafa bak"

tweet>>

severim bu adamı. sözünü sakınmaz.. bir de ben kingsley'in ikizi mübarek..
    döviz düşük olunca ekonomin iyi gittigini sanan bidon lara kapak yapmış ama anlamazlar

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Garanti bankasında dolar için alım satım emri verebiliyorsunuz farkı var mı?
    Garantiden dolar alinip satilirmi. Makas felaket. Ingfx kullanan varmi acaba. Ingde emir verme islemi sanirim yok. Varda bilen varsa yesillendirebilirmi.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    @bimer dolara teşvik
    Milleti korkutmayın. Okuyan bir şey sanacak.

Sen önce vergini öde. O geçmişte yazdığın ödemediğin vergilerini. Bunun dışında gerçekten cezai işlem gerektiren 2 yazını buldum. aman korkma forum kurallarına aykırı sadece

Dolar alım satımı bu ülkede serbest. Dolar şu kadar olacak diye öngörünü yazmak, dolar aldım, sattım yazmak sorun değil.

Para piyasaları ve sermaye piyasaları olarak 2 piyasa vardır. Para piyasaları manipüle edilemeyecek kadar büyük ve hacimli olduğundan suç kapsamına girmez. Ancak hisse için yazılan bazı şeyler SPK nezdinde suç içerir.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Garantiden dolar alinip satilirmi. Makas felaket. Ingfx kullanan varmi acaba. Ingde emir verme islemi sanirim yok. Varda bilen varsa yesillendirebilirmi.ytd
    ingfx kullanıyorum. Talimatlı işlem yok. makaslar genelde 1 kuruştan az oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Dolar düşüyor,altın düşüyor,borsa düşüyor,emlak düşüyor,mevduat enflasyonla eriyor.Herhalde otomobile yatırım yapan kazandı
    ÖTV indirimiyle otomobil almış olan da zarara geçti.Peki bu indirimle beraber otomobil almak bir yatırım haline gelmiş midir?

8.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    ÖTV indirimiyle otomobil almış olan da zarara geçti.Peki bu indirimle beraber otomobil almak bir yatırım haline gelmiş midir?
    Otomobilde arz fazlası olduğundan yatırım yapma devri çoktan bitti.

Sayfa 944/1000 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •