Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sanırım 3 valiz kaçtı bi yerlerine o yüzden bu kadar anırıyorlar ahaberdekiler
bir halt olacağı yok.
Değerli Konuklar;
Bademlerin hiçbir zaman demokrat olmadıklarını, kendileri kazanmadıkça seçime inanmadıklarını defalarca yazdım.
Sizlere iki olay hatırlatayım;-26 Mart 1989 Yerel Seçimlerinde Erdoğan Refah Partisinin Belediye Başkan Adayı idi.
Seçimi kaybedince, komiser Rasim Şimşek ile, İlçe Seçim Kurulunu bastı! Görevi Yargıca “Sen sarhoşsun” deyip adli tıbba götürmeye çalıştı.
Sonunda hakkında tutulan tutanak sonucu yargılandı ve hapse atıldı.
-1991 Kasım Ayı; Erdoğan, RP-MHP-IDP ittifakında İstanbul Eyüp Bölgesinden birinci sıra adayı oldu.
Seçim sonuçlandı ve ittifakın bu bölgeden bir milletvekili çıkardığı anlaşıldı.Erdoğan, anında kutlamalara başladı. Fakat o seçimde geçerli “Tercihli Oy Sistemiyle” Mustafa Baş, İstanbulluların verdiği tercihli oylarla Erdoğan’ı geçti ve milletvekili seçildi.
Mustafa Baş, Erdoğan’ın korkusuna Ankara’ya kaçtı. Refah Partisi Genel Merkezini basan Erdoğan; “Mustafa’yı derhal istifa ettirin.
O hak benimdir, yoksa onu vurdururum” diye hepsini tehdit etti.Mustafa Baş, Almanya üzerinden Hollanda’ya gönderilip orada saklandı.
Ancak 15 gün sonra gelip milletvekili yemini edebildi.Olayın perde arkasını merak edenler Sayın Şevket Kazan’a veya Şeref Malkoç’a sorabilirler
…İşte Bademlerin demokrasi anlayışı budur. Seçim, sadece onlar kazanırsa geçerlidir.
Kaybederlerse, o seçimde mutlaka hile vardır!İstanbul’u bırakmak istememelerinin tek sebebi, pisliklerini örtüp yol bulmaya devam etmek istemeleridir.
YSK’nın bu talana geçit vermeyeceğini umuyorum.Bunların altından “Devlet Olanaklarını ve Korumasını” seçim yoluyla alın, bu Bademler sokağa çıkamazlar.
Bunlar önden Deli Yürek, arkadan kazma kürek.Bizde hırsıza hırsız derler!
Sizde ne denir Sayın Uzatmalı YSK…
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...bi-230782h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ahaber komploya bagladi isi, bir turlu cozemiyor!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Hahahaha anadolu ve istanbul cumhuriyet savcılıkları soruşturma açacak derken şimdi ki dingilde 2 ila 6 yıl hapis cezası kesti sandık kurulalarına![]()
bir halt olacağı yok.
Savunma Sanayi İcra Komitesi toplantısında savunma sanayiinde son gelişmeler ele alındı.Sınırlarımız içinde ve sınırlarımızın güvencesi için sınır ötesinde güvenlik birimlerinin kullandığı yerli/milli sistemlerimize yenilerini eklemeye yönelik çeşitli projeler karara bağlandı-İHA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri