Sayfa 944/1002 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Borsadaki son ralliyi kaçırınca döviz aldık, yorumlar için buraya gelince maşallah usd dışında her tür muhabbet dönüyor, yanlış yere mi bakıyorum?
    doalr almışsan neyini konuşacaz ki arttık almışsın 7 ye düşecek yada 8.40 oalcak demenin sana veya bize bşi faydası var mı buradakiler genelde doalr alıp yatan cinsinden adamalrdır. memleket meselelerine çözüm üretmeye çalışıyoruz
    doalr bu dolarda dolmazda.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    avengers ta thanos un yaptığı gibi evren nüfusunun yarısını ayıklamanın bir yolu gibi birşey oldu, sadece bu daha acılı.
    ola ki rockefeller veya rothschild'lerden biri covidden ölürse komplo teorileri nasıl şekillenecek bakalım..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ola ki rockefeller veya rothschild'lerden biri covidden ölürse komplo teorileri nasıl şekillenecek bakalım..?
    iş kazası deriz.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bende 18.11.2020 tarihli mesajlar geliyor her topikte.
    Bende de durum ayni boyle ve bir türlü duzelmedi, bu foruma has bir sorun degil diger forumlar da sıkıntılı, sorun sanirim tapatalktan kaynaklanıyor, forumu bu sekilde takip etmek iskenceye dönüştü.

5. Dolar sahibi olmak Zeki Alasyanın altın sayan tipleri aklıma geliyor nedense .

Geçen ay tl bilançosu yaparken 6950 TL im kaçak olduğunu farkettim .

Yaz aylarında biner biner alırken kışlık eve uğradığım gün kalmış gitmiş cebimde büyük zarar oldu .

Diğeri ise bugün oldu doları o zaman delik deşik 100 dolar takmış düğünde sanırım gittim bankaya iade ettim sonra yeni dekont alırken bilançoya işlerken 100 dolar geldi diye tekrar girmişim .

2 gündür dolar hesabı tutmuyordu neden neden bütün al satlarımı tek tek geriye gittim en sonunda o salak düğün doların denk gelince ne küfür ettim .

100 dolardan değil niye eşleşmiyor diye derdim aslında

6. akkoyunlar aşağıdaki haber üstüne bacak atmaya başladılar, zaten aşının bedava olacağı açıklanmadı mı vs. diye..
    yahu çinliler 2 doz yapılacak aşı için 50 milyon hedef kitleye 100 milyon doz bedava göndereceklerini mi beyan ettiler
    yoksa 2 dozu 150 dolar olduğu açıklanan çin aşısını devlet bizlere bedava mı dağıtacak, yoksa iban mı istenecek..?

https://halktv.com.tr/hdpnin-koronav...edildi-440488h

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Swapların bedeli olarak verildi bence. Sıcak para girişi yok.
    Ben de aynı düşüncefeyim,
    TL varlığa yatırım yapmak durumunda kalınmış, gönüllü yada gönülsüz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dedikodu mahiyetinde, kesin bilgi değil.

Batmayan kalmaz, işsizlik maalesef A.A. olur.

Türkiye bunu kaldırabilir mı, bilmiyorum
    Benzer Metin bana da geldi 28 aralığa kadar lock down diyordu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 944/1002 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •