Sayfa 945/1003 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Her doğru her yerde söylenmez. Uğur mumcu söyledi öldürüldü. Nazım söyledi sürgüne gitti. Borsamıza gelirsek vallahi Kemal sunalın zübük filminin yeni versiyonu daha modern şekilde oynanıyor. Tıpa tıp aynı. Hem dolandırıyorlar hemde her sözlerinde Allah kazancınızı daim etsin vs. Sözlerini hiç eksik etmiyorlar. Dini bütün yatırımcı kitlesi ( ky) bu tuzağa çok çabuk düşüyor. Gerçek inançlıları tenzih ederim ama dini müthiş kullanıyor bu zübükler.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    10 tane hisse ile de Turkiye gibi yerde yatirim yanlis bence. Maksimum 3 olacak hisseler.
    Çok kötüsünüz, nereye gitse kurutuyor diyorsunuz.
    Adam epey bilgili.
    Sadece çok risk alıyor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Ağam, küfür yok, hakaret yok. Sadece 1-22 liraya dikkat çektim. Kemal sunalın filminde ( meraklı köfteci) der ya hani : bi insaniyetlik yapalım dedik😁tekme tokat, galiz küfürler... Anam anam. O küfürü, hakareti edenler aynen yazıyorlar orada. Nasıl bir düzen, nasıl bir kumpas, nasıl bir tezgah.. Kim içinde, kim dışında anlayamadım. 🙏
    Muahahaha. Cok kolay bu isler internet ortaminda. Ben tek basima sirket yonettim kac sene. Degisik adlarda hem sekreteri, hem satis elemani, hem muduru, hem teknik elemani oldum. Sirketi telefonla bir ararsin, sanki IBM'i aramissin. Kadin sekreter aciyor (aylik 20 dolarik servis), beklemede tutuyor, bagliyor, toplantida diyor, vs. Isin iliginc tarafi bunu yaparken de hangi gorevim (ve ismim) varsaydi, ona uygun hareket ediyordum. Bazen satis elemani kendimden, teknik destek kendime aktariyordum musteriyi, vs.

adam ingiliz aklıyla kamuya yatırım yapıyor.
    ingiltere de şeffaf rakamlar 2+2 =4 yapar
    Türkiye de doları ikiye bölerek düşürürler.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Her doğru her yerde söylenmez. Uğur mumcu söyledi öldürüldü. Nazım söyledi sürgüne gitti. Borsamıza gelirsek vallahi Kemal sunalın zübük filminin yeni versiyonu daha modern şekilde oynanıyor. Tıpa tıp aynı. Hem dolandırıyorlar hemde her sözlerinde Allah kazancınızı daim etsin vs. Sözlerini hiç eksik etmiyorlar. Dini bütün yatırımcı kitlesi ( ky) bu tuzağa çok çabuk düşüyor. Gerçek inançlıları tenzih ederim ama dini müthiş kullanıyor bu zübükler.
    Dini kullandiktan sonra vatna millet sakaryaya basliyorlar zaten. O para getirmeyince ne oluyor bilmiyorum, filmin sonunu hic goremedim. Ben bu tacileri hemen anliyorum zaten.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Çok kötüsünüz, nereye gitse kurutuyor diyorsunuz.
    Adam epey bilgili.
    Sadece çok risk alıyor.
    Ayan'a yazmistim 10 tane hisse deyince. TREND'den mi bahsediyorsun jmk? TREND bence risk almiyor, yanlis yatirimlar yapiyor. Bir de su ana cok takiliyior, ama borsa ileriyi fiyatliyor.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ayan'a yazmistim 10 tane hisse deyince. TREND'den mi bahsediyorsun jmk? TREND bence risk almiyor, yanlis yatirimlar yapiyor. Bir de su ana cok takiliyior, ama borsa ileriyi fiyatliyor.
    Valla onu diyorum. Yine denk geldim biraz da THY'dekiler düşün demeye getiriyorlardı. TH iyi ama piyasa anormal. Beleş banka şu an...Kumarına ben bile 1000 TL'lik alacağım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Şurada yazılanları okuyunca hiç bir iştahım kalmıyor borsaya... tüm portföyü boşaltıp çıkasım var ıcbc ve akbank hariç 5 hissem karda çıkıp gitsem mi acep ülkeye reset çeksek ne güzel olur.... ülkemizin lübnan gibi iflası etme riski var mı yav bu çakallar türkiye batsın diye para felan vermez gibi geliyor bana

Sayfa 945/1003 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •