Kod:Dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç Bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç Cihâna bir daha gelmek hayâl edilse bile Avunmak istemeyiz böyle bir teselli ile Geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan Ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan Geçince başlayacak bitmeyen sükûnlu gece Gurûba karşı bu son bahçelerde keyfince Ya aşk içinde harâb ol, ya şevk içinde gönül Ya lâle açmalıdır göğsümüzde, yâhut gül Eserin künyesi: Beste: Münir Nurettin Selçuk Güfte: Yahyâ Kemâl Beyatlı Makam: Segâh makamı![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
dolar derken covid unutuldu.
saka maka bu yeni varyant rna asisindan kacis varyantiymis.yani virus kendini asidan koruyacak mutasyona ugratmis veya birileri ugratti..
yine basa donduk.
Havuzlar meselesi fonlar, hepi topu 6 milyar dolar bir büyüklük...gibi, borsayı da son veriye göre hesaplamak lazım ki içinde fon da var ayıklamak lazım mükerrer olmasın diye...
Tek umudum Aralıktaki muhtemel faiz indiriminden sonra 13,50 civarında ikili tepe yapıp dusmesi
Gri listeden beyaz listeyemi gireceğiz.!!!????
Çöp olan ülke notumuz ne olacak.???
Üretim gücümüz mü artacak???
Merkez bankası kasası artı net rezervemi geçecek.?!!!
Ülke CDS oranı 100 baz civarlarınamı inecek.????
İhracat patlayacak ithalatı sürekli geçecek mi?
450 milyar doların anaparasını bir kenara bırakalım.!!!
Faizini ne ile ve % kaçtan takla attırılacak.!???
Kış mevsimi dolayısıyla artan enerji ihtiyacını .???
Hangi döviz rezerviyle ödeyeceğiz.!!
Halk bankası davası için konuşulan 20 milyar Dolarlık cezayı ne ile ödenecek.!!!???
Kendime masallar.!!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
13.50 yakınları ikili tepe sonrası uzun bir yatay dinlenme süreci olur diye tahmin ediyorum ben de.
Zaten sonrasında da seçim sathına giriş ve başkan değişikliği ile birlikte en az 5 yıl düşen kama bekliyorum.
Yer İmleri