5000 liraya degmez diyip almadigim buzdolabi 9k olmus
110 a aldigim yeni kasa tiguan 250 k olmus.
benim 110 a 1.10 kredi ile aldigim arabanin faizi 3.10 olmus.
Isterlerse % 15 degil % 50 otv indirimi yapsinlar kimse gidip bundan sonra cok ciddi acil ihtiyaci olmadiktan sonra harcama yapmaz-yapamaz
Ozellikle maasli calisan her 10 kisiden 8 i adim gibi eminim kendi isinde 1 sene sonrasini goremiyor..Uzun sureli borca girip issiz kaldiklarinda ne yapacaklar?
Devlet o kadar cok harcamaya yonelik indirim tesvik vb yapacagina misal dese ki sanayiciye % 50 elektrik indirimi,misal yurt disindan gelen ( kendi sektorum ) kagit karton vb urunleri icin yeni fabrika aciyoruz ,maliyetler dusecek dese zaten bu tur harcama tesviklerine gerek kalmadan fiyatlar dusecek ve herkes satin almaya baslayacak..
Uretmeden tuketen her toplum iflas etmeye mahkumdur..Herkes son 10-15 yilda ki bolluk doneminde yaptiklarini ,biriktirdiklerini yiyor..Su an para kazanipta gidiyim ev araba aliyim diyen kalmadi..
Herkesin yoğurt yiyişi farklı ama herhalde bende sorun var,fiyatı düşen birşeyi almayı beceremiyorum.Düşüşlerde, daha düşük fiyatlar hedefe giriyor ve oralara düşsün sonra alırım derken hooop fırlayıveriyor ve arkasından bakakalıyorum.Bu nedenle uzun süredir, yükseliş görmeye başlayınca alım tercih ediyorum.Kardan zarar yazıyor ama en azından çıkışların arkasından seyretmekten kurtarıyor.
Enflasyon pek öyle 3 ay sürüp sonra biranda yok olan birşey değil ki. 9 K olan buzdolabı seneye 15k olacaksa,her ne kadar pahalanmış olsa da, şayet 2 kat kazanç elde edebileceğiniz bir yatırımınız yoksa bugünden almak mantıklı hale gelmiyor mu? Bu hızdaki fyat artışı devam ederse bir süre sonra alınması tamamen imkansız hale gelmez mi?
Ben yaklasik 4 yildir alip satiyorum.
Cunku hisselerden ciktigimda nakit yerine dolar almam gerek yani usdtrf aliom.
Hisseler dusunce yukaridan satip fazla lot hisse aliom.
Bazende fazla lot dolar .
Cunku dolar bazli grafige gore bankalari alip sattigim icin cok guzel abritraj sansi verio
Ytd
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA
En dogru yontem. Yukari gidiste de tam tersi uygulanmalidir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri