Sayfa 953/1000 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Akşam '' altın ''dedim adamlar dedektör hakkında mühendislik bilgisi verdiler. Abi siz kimsiniz ya tarikat falan mısınız?

2. binali ve tayyipin resimlerinin olduğu koca koca, binlerce "teşekkürler seçimi biz kazandık" afişlerinin parasını da biz veriyoruz sanırım.
    Daha sonuç açıklanmadan bizim paramızla reklam yapıyorlar....yeter yahu !!!!

Bin kere yeter !!!

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    sosyal devlet gereği, devleti (devlet memur ve işçilerini, arabalarını, fatura giderlerini, görev zararlarını), devletten yardım alan kişileri ve suriyelileri finanse etmek zorundasınız !!!
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar yine akıl vermek gibi olmasın ama altını saklamanın en sağlam yolu :

1.yol: potasyum altın siyanür tozuna çevirmek
    2.yol: nitrik asit içinde çözerek sıvı hale getirmek.

Bu sayede elinizdeki altın tıpkı buzdolabınızdaki bir su gibi duracaktır.
    Geri nasıl altın haline getireceğiz?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Akşam '' altın ''dedim adamlar dedektör hakkında mühendislik bilgisi verdiler. Abi siz kimsiniz ya tarikat falan mısınız?
    Eveet...
    onu tee baştan söyledik, "We trust in gold" tarikatı

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Geri nasıl altın haline getireceğiz?
    Ücreti karşılığı bu işi yapan lisanslı atölyeler var. Ama hobi amaçlı bu iş ile uğraşanların da sayısı az değil.

https://www.youtube.com/watch?v=2ZAesjEjsJc
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Dun aksam hali saha maci bitiminde sahanin sahibiyle biraz muhabbet ettik.

Adam dedi; gecen sene arkadaslarimin siddetli tavsiyesi ile arcele 7 TL den dolar aldim. . Allahtan o gunlerde bekledigim yuklu miktar nakit elime zamaninda gecmed. Yoksa 7 TL den 1 Milyon TL lik dolar alacaktim.

7. Benimde yuklu miktarda fiziki altina yatirim niyetim var. Ama ben fiziki altin alirsam hemen bir kamu bankasinin vadeli altin hesabina yatiracagim......
    Neticede bana altinin madeni degil kagit para karsisinda Kazanmis oldugu deger onemlidir......Banka istedigim zaman altinimin kagit para karsisinda kazandigi degeri kagit para olarak odeme garantisi versin fiziki altin onlarin olsun.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    binali ve tayyipin resimlerinin olduğu koca koca, binlerce "teşekkürler seçimi biz kazandık" afişlerinin parasını da biz veriyoruz sanırım.
    Daha sonuç açıklanmadan bizim paramızla reklam yapıyorlar....yeter yahu !!!!

Bin kere yeter !!!
    Haram zıkkım olsun!!!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 953/1000 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •