Sayfa 955/1223 İlkİlk ... 45585590594595395495595695796510051055 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Sirin Payzin da yolcu edilmis.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sirin Payzin da yolcu edilmis.

Niye ki?!!

Kahverengi burunun tekiydi!

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Niye ki?!!

Kahverengi burunun tekiydi!
    Bende anlamadim valla. Kendisi pekte muhalif sayilmazdi.

4. Dolara spottanda müdahale etmeye çalışıyor merkez. Bugün iki oldu satıyor.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Merkez Bankasının ne yapacağından çok Ekonomi Bakanı Albayrak'ın açıklayacağı Orta Vadeli Plan (OVP)önemli,bu planda eğer piyasaları tatmin edecek;kamu harcamalarında ciddi oranda kısıntı,madde madde somut tasarruf önlemleri,ayağı yere basan birbiriyle tutarlı makroekonomik hedefler,ekonomiyi ortada ve uzun vadede rayına sokacak -Bir takvim de vererek- yapısal reformlar yer almaz,öncekiler gibi altı boş temenniler manzumesi olursa,Merkez Bankası ne yaparsa yapsın piyasalara çok sert yeni bir satış dalgası gelir.Arjantin'de politika faizinin %60'da olmasının -tek başına -bir işe yaramadığını hatırlayalım.Doları şu anda göreceli olarak dar bir bandda tutan da OVP'a ilişkin beklenti.Umarım beklentiler boş çıkmaz.
    Şeffaf ve denetlenebilir olurluğunu yitireli yıllar oldu ülkemiz mali hadiselerinin..

Sayıştay'ın başı kapalı say, Tüik bey yalancı çoban, Tcmb emir erinin yaveri, Damadettin trajikomedya hanedanlık sahne sunumcusu, Gelirler İdaresi, Vergi ilgi tüm kurumlar yanda$ aK kıyaklı keyfe keder, kredi peşkeşleri, saysan bitmez, illegal havuz sistemleri, tekel sektör sömürüleri, halkın cebinden bol keseden seçim harçlıkları ve denetimsiz menfaat kıyakları, KGF yalan Varlık Fonu Dolan BES gasp, nesini anlatabilir bunlar, seçim öncesi binbir bahane halkı ve kurumları ordan $urdan burdan söğü$leyip ikbal harcamaları kanunsuz, kasalar tamtakır, borç harç rezillik tavan, bak hâlâ sayıyom, kasalar ayakkabı kutuları, eks-B.B.Bo$kanları patlak, Halkbank babasının malı uluslararası hile hurda tescilli, ihaleler ba$ mute'ahhid style vs. vs. vs...,
    i$ i$ olmaktan çoktan çıkmı$ gitmi$ geçmi$...

Yıllaardır da bu şekil ve herbişey halının altına süpür süpür, ar$iv kas, tehdit savur, göz dağı, ya$ın yanında kuru yak style..

Bir de bu hukuksuz haksız yönetim iradesi milletin, coğrafyanın, Türk aleminin, İslam aleminin, konu komşunun başına musallat mevcut her durumda..

E nasıl olcak OVP'yle, faiz ayarlaması, Tcmb trading'le bilmem neyle??..

Na-mümkün.

Ağzıyla ku$ tutsun, kendinin değil ku$'un değeri artar.
    Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 05-09-2018 saat: 14:17.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bende anlamadim valla. Kendisi pekte muhalif sayilmazdi.

Evet onu dedim.

brown nose (american slang)

gugıl it.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    viop dirençler 117.175__ 117.375__ 117.500
    attıydım tutuverdi canlı izleyemiyorum 500 mi takıldı

Sayfa 955/1223 İlkİlk ... 45585590594595395495595695796510051055 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız