Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bugün eksi 5000 puandan al sat yaparak 1000 puanı aldım....Ama benim stretejim şort üzerine kurulu....buda benim tedbir amaçlı yaptığım taktik...çok zor ama kazanıyorum....burada temel yüzde 2,5-3 üzerinden şort emirleri verip alıyorum...
    Bunun yapan var mı aramızda acaba
    abi yapmayın böyle. para şarıl şarıl akarken susuz gezmek bu. adam 30 gündür her gün para dağıtıyor. viop burası ben de short açarım ama taş gibi trend varken bu inat da nesi???
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Büyük ihtimal onlar beni severdi, ben de yumuşak adam olunca onlara uyardım.

Babam özellikle tembihledi ben sizi berduş olmasınlar diye şehrin en merkezi yerinde yetiştirdim demişti. Komşular filan kaliteliydi piyano çalan insanlardı.
    Devletin yol vermediği hiç kimse mafya ''BABA'' sı olamaz.(Örneğin:Rahmetli İnci BABA)
    Çakal,çukal ve bitirimler kendini mafya sanırlar ama ömürleri kısadır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Hisse senedinde pandemiden itibaren 10 katı para kazanıldı kazandım ama pandemide 400 bin olan 1000 M2 üstünde 2 katlı müstakil ev suanki fiyatı 4 milyon borsa hisse yatırım cisi çok stresli değmez bence en güzel para ticaret te
    emlak işi ticaret işi maraton burası kısa mesafe. 2020 pandemi hareketi 5-6 ay sürdü. o kadar kısa zamanda misli parayı hiçbir ticaret vermez tabii illegal birşey satılırsa bilmem
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

4. Endeks illa düşecek .
    Mazot olmaya gerek yok
    Dönüşü görüp öyle shortlarsınız

Şahsen verdiğim hedefler 2/3 günde tamam oldu

İyi para kazandırdı

Uzun vadede hedef 4 cent 2/3 seneye görür die düşünüyorum

5. Ölümcülle ralli 2 aşamılıdır
    2 aşama show aşamasıdır benden demesi beyler

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bileşik getiri gibi düşünün... Bir kağıttan yüzde yüz kazandığınız ve kağıdı degistirdiinizde on kat kazandiran kağıtta beklemeniz gerek yoktur. Altın vuruş yapacağım diye acı çekersiniz ki on kat gitmis hisseyi satarken zorlanmanizda yüksek ihtimaldir..
    100 lira yatırdınız..
    100/200/400/800/1600
    Beş kere takla attırdıniz mi 16 kata ulasiyorsunuz... Oluyor yani..
    2019 dan bu yana dolar bazlı 7 kat yapmisim.Bir takla attirirsam dolar da burada kalırsa 14 kat oluyor.
    Tabii 2019 a kadar da parayı kaybetmemek için de kasıp durduk. Ama borsaya maaslardan arta kalanı sokarak biriktirmek altı yedi sene sürdü. O parayı dikkate alirsam dolar bazlı 10 kat oldu. İki tahtam kapanmasaydi ve ailemin ihtiyaçları için para lazım olmasaydi çoktan acaip bir rakamım olmuştu. . İşin sırrı devamlı gidecek kagitlarin dibini yakalamaktir. Hiç banka falan da bulaşmadim. Bu ralliye benim eşeklerle değil bankalarla girseydim, borsa ile artık amatör takilirdim. 2020 de dolar bazlı 10 kata ulaştım ama tahta sığ olduğundan satamadim. sonra dolar yükselince beş kata düştük yeniden toparlamaya çalışıyorum.isin aslı dolar yükselmesi çok yorucu oluyor..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    zaten zengin veya başka mesleği olanlar için
    50000 usd -ilk yıl 60000 usd -ikinci yıl 72000usd -üçüncü yıl 86400usd -dördüncü yıl 103680 usd
    züğürt gelmiş züğürt gidecekler için (yılda 10000 usd masrafı olan bir züğürt diyelim)
    50000 usd- ilk yıl 50000 usd-ikinci yıl 50000 -üçüncü yıl 50000 usd -dördüncü yıl 50000 usd aynı hamam aynı tas.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Devletin yol vermediği hiç kimse mafya ''BABA'' sı olamaz.(Örneğin:Rahmetli İnci BABA)
    Çakal,çukal ve bitirimler kendini mafya sanırlar ama ömürleri kısadır.
    bitirim

ARGO
    sıfat

1.uyuşturucu alım satımı, kumar, dolandırıcılık gibi işlerde deneyimli (kimse).

8. Bana göre en büyük mafya babası Kuran'da adı geçen Firavun. Ben varken kendinize rab mi arıyorsunuz vs büyük laf etmiş sonu kötü olmuş.

Devlet vs hikaye, ondan büyük de var. Gerçi babam benim düğmeme dokunursan cezası var ben devlet memuruyum derdi, şimdi doktor, öğretmen vs takan yok.

Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi
    Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 956/1000 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •