Bence aralık ayında 6 üstüne giderse sn jackalav geçen seferki gibi ortadan kaybolur uzun süre

)))))))Valla bu işlerde iddialı olmak iyi değil.Çünkü pek çok parametre var.Kolay değil insanlar çoluk çocuklarının rızklarını ortaya koyup birikimleri değerlensin istiyor,kimi dövizde kimi altında kimi borsada kimi emlakta kimi faizde.Kimseyi hor görmemek lazım dikkatli konuşmak lazım.Misal ben gram altına parayı gömdüm.

)))))) Seçim sonrası 183 den başladım 263 e kadar hemen her seviyeden alımlarım var,ortalamamda şu anki fiyatlara yakın sanırım,210 falandır herhalde.Uzun vadeli yatırımcıyım tl ye asla güvenmiyorum bu ara.90 lı yılları yaşadım o döngünün aynısı yaşanıyor.Şimdi dövize basıyorlar o patlar bir faiz yükseltimi daha gelir döviz gene baskılanır sonra bir müddet sonra tekrar faiz artırımı gelir falan.Gördüğünüz üzere hep forumdayım,burayı seviyorum ,öngörülerim tutarsa ben kazanırım da memleket batar,memleket batmasın diye ben kaybetmeye razıyım da o işler maalesef öyle olmuyor.Neyse herkese saygılar sevgiler

))))
Yer İmleri