Bu sene temettü dağıtma ihtimali var mı, dağıtırsa ne kadar dağıtır, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirimm
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene temettü dağıtma ihtimali var mı, dağıtırsa ne kadar dağıtır, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirimm
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Bu sene temettü vereceğini sanmıyorum sn.magnetic, zira şirketin nakit akışı çok sağlıklı değil. 2021 yılında olabilir ama.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim,
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Eğer yeni bir döviz borçlanması olmadı ise ilk çeyrekte Haziran sonrası döviz pozisyonu büyük ihtimalle artıya geçebilir.YTD.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olur da maalesef hareket yok. Yüksek kur şirketin işine geliyor, Kıbrıs ve Afrika PPAları ve Bolu Göynük Eüaşa dolar bazlı satış dolayısıyla. Gana Cedisi de TLye göre daha stabil dolara karşı, daha güçlü duruyor. Gana ve Kıbrıs'tan nakit akışı iyi olduğu sürece yüksek kur çok olumlu. YTD.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene verse verse 25 kuruş temettü verir, neye yararki temettü vermesi???
Yine iğne atmalara başladı yukarıya doğru. Hiç hoş değil bu hareketler. 2018 Ağustos’ta 4lerdeyken çok yapıyordu bunu, sonu malum.
Yer İmleri