Sayfa 96/586 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 4818 madde; 761 - 768 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu sene temettü dağıtma ihtimali var mı, dağıtırsa ne kadar dağıtır, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirimm

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

2. Bu sene temettü vereceğini sanmıyorum sn.magnetic, zira şirketin nakit akışı çok sağlıklı değil. 2021 yılında olabilir ama.
     Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Bu sene temettü dağıtma ihtimali var mı, dağıtırsa ne kadar dağıtır, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirimm

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teşekkür ederim,

En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

4. Eğer yeni bir döviz borçlanması olmadı ise ilk çeyrekte Haziran sonrası döviz pozisyonu büyük ihtimalle artıya geçebilir.YTD.

5. Hocam bu şirket için zincirlerini kırmak gibi birsey olmazmı.
     Alıntı Originally Posted by Capital1461 Yazıyı Oku
    Eğer yeni bir döviz borçlanması olmadı ise ilk çeyrekte Haziran sonrası döviz pozisyonu büyük ihtimalle artıya geçebilir.YTD.

6. Olur da maalesef hareket yok. Yüksek kur şirketin işine geliyor, Kıbrıs ve Afrika PPAları ve Bolu Göynük Eüaşa dolar bazlı satış dolayısıyla. Gana Cedisi de TLye göre daha stabil dolara karşı, daha güçlü duruyor. Gana ve Kıbrıs'tan nakit akışı iyi olduğu sürece yüksek kur çok olumlu. YTD.
     Alıntı Originally Posted by kerkenez Yazıyı Oku
    Hocam bu şirket için zincirlerini kırmak gibi birsey olmazmı.

7. Bu sene verse verse 25 kuruş temettü verir, neye yararki temettü vermesi???

8. Yine iğne atmalara başladı yukarıya doğru. Hiç hoş değil bu hareketler. 2018 Ağustos’ta 4lerdeyken çok yapıyordu bunu, sonu malum.

Sayfa 96/586 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •