Originally Posted by acm ilginç... borsayı sanayi ile tutuyorlar... bankalar sakat endeksi sanayi ile tutuyorlar haftalardır.tamam olmasına tamam da... resesyon sert mi olacak hafif mi hesabı yapılırken... sanayinin temeli otomotiv ve inşaat çakılıyorken... resesyon demek sanyi b...ku yedi demek iken... bir iki şirketimiz hariç sanayinin tüm şirketleri ya kur ya da faiz riski ile kavruluyor iken... durum bu iken herif bozuntusu, spekülatör müsvettesi biraz ayıp olmuyor mu bu aptalca hareket...hem de aylardır... son söz; su akar yatağını bulur Doğalgaz zam mı Tüpraş ın cirosunu direk arttırır, lütfen mantıksız yorumlar yapmayalım...
Asgari ücretlinin maaşı 16 17 kilo anteb fıstığı karşılığı oldu.
Originally Posted by Caho The Dude tarzı hareketler...endeksi baskıla sonra kanatlardan(hergün bir iki endeks ağırlığı yüksek kağıt) uçur... Bu Dude seni yıl boyu 150'den 104'e değdirdi malesef nası bi hareket ve algı tarzıySA ama.. )
Originally Posted by RePuLSe "Yatırım Yapılabilir Ülke" notunu kaybetmişsin.. )) "hisse" falan, geçecen o işleri... hızlı bir biçimde yapısal reformlar yapman, ve para fonlarının güvenini tazelemen gerekiyor ki gelsinler yeni yatırım yapsınlar.. )) "yandaş müteahhidi kurtarma" kumpanyaları ile Ekonomiyi canlandıramazsın.. )) Ülke Ekonomisinden sorumlu Damat bey'den güzel haberler bekliyoruz inşallah maaşallah.. )) Ailecek bi pikniğe falan mı gitseler kendi aralarında dümdüzeltirler belki ekonomimizi.. )
Originally Posted by *Bozkurt niye borc aliyoruz ki, almiyalim . papazi niye veriyoruz ki, vermiyelim. büüüle iyi ağlayıp durmayin garii adamlar ejder suyu içiyor biz tencerede taş kaynatıyoruz dayı
Originally Posted by tospa Merkez bu işe bulaşmasaydı 6.30 lardaydı dolar. Nefissin.. )
Originally Posted by Desperado Kuzey Kıbrıs'ta hayvan üreticileri, Tarım Bakanlığı'nı bastı: Açız https://sptnkne.ws/j3mz torunlara anlatacak hikaye sayısı dolardan önce gidiyor şu sıralar.
Originally Posted by Whitewalker adamlar ejder suyu içiyor biz tencerede taş kaynatıyoruz dayı borc alinca tenceren kayniycak öyle mi. yaw dayu biraz daha ejder suyu icerler o aldiklari borclarnan tencere bulaman soona
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri