Sayfa 967/1002 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Erbakan ne diyordu siyonistler dıs güçler bize fuze fırlatacak biz ilimde o kadar ilerleyeceğiz ki atılan fuzeyı ateş etmeden yön degiştirip geldigi yere gonderecez diyordu...geldigimiz noktaya bak. Bardaktan Dünya cep telefonundan Güneş yapmıs gençlik . izlerken gülmedim utandım ateşin basında ateşi yeni bulmus insan gibi hissettim . Secim olur da yeni bir iktidar gelirse 10 yılda 100 yıl ilerlememiz lazım bu genclerle nasıl olacak bu iş.

2.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Erbakan ne diyordu siyonistler dıs güçler bize fuze fırlatacak biz ilimde o kadar ilerleyeceğiz ki atılan fuzeyı ateş etmeden yön degiştirip geldigi yere gonderecez diyordu...geldigimiz noktaya bak. Bardaktan Dünya cep telefonundan Güneş yapmıs gençlik . izlerken gülmedim utandım ateşin basında ateşi yeni bulmus insan gibi hissettim . Secim olur da yeni bir iktidar gelirse 10 yılda 100 yıl ilerlememiz lazım bu genclerle nasıl olacak bu iş.
    Çok kafaya takmaya değmez, Atatürk'ün devrimlerini yıkarak o firsati teptik, bizim ulkemizden hicbir sey olmaz.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Çok kafaya takmaya değmez, Atatürk'ün devrimlerini yıkarak o firsati teptik, bizim ulkemizden hicbir sey olmaz.
    haklısınız kılık kıyafet kanunu ve medreseler kanunlarının uygulanmaması...adnan menderes ve kenan evrenin bunların önünü açması

aile buyuklerinden birinden şansına soy agacımı buldum 300 yıl kadar gerıye gıdıyo ..din adamı, kadı , sofu, din alimi seklinde yazılmıs. cemaat kursalardı baride dolar içinde yuzuyor olurduk şimdi.

5. Ben o videoyu izleyince ne düşündüm biliyor musunuz? Dedim ki en azından dünyanın dönmedigini ve düz oldugunu dusunmuyorlar. Bir açıdanda açıkçası tebrik ettim en azından başka saçma sapan şeyler üzerine konuşmuyorlar ve tartışma ortamı gergin değil ve bir şeylere aslında açliklari var.
    Ve bugün tweterdaki bir konuya çok üzüldüm sağlıkçılar polisler vs bir sürü kurum geceli gündüzlü bu yoğunlukta çalışırken öğretmenler sadece hafta da bir gün okula gitmeyelim diye tweterda ortalığı bir birine katmislar. Böyle öğretmenlerle asla ama asla bu çocuklar dünyayı ve evreni ne anlayacak kapasiteye ulaşırlar ne de araştırmak isteyecek açlığa ulaşırlar.
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait

Kapattık diyorlar iş bitiyor, o sektörlerden ekmek yiyen milyonlarca nüfuslu aile var, umarım Akkoyunlar çoğunluktadır...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Onlar ihale kısmında onlar emek yoğun degil
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kapattık diyorlar iş bitiyor, o sektörlerden ekmek yiyen milyonlarca nüfuslu aile var, umarım Akkoyunlar çoğunluktadır...
    TÜM O SAN'a ait olanlar bana da ait

5 Kuruş ahaliye destek veremediler, emme ehonomi çoh eyi, yol yabdılar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 967/1002 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •