Sayfa 967/1004 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    yok yaf abartıyor.
    gısmi mal beyanında bulunduk.
    bırak peşimi ayafosfos
    ben de k abartacam bak. asdasds.
    Kanlı yanlış anladın ben senin hesaptan bahsediyorum dün ağşam hesabı en ince ayrıntısına kadar paylaştın ya onu diyom

2.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Aklını alırlar

VOB yapmayın
    Pere kalmadı aklımızı alamazlar. Ahahaha donumuz duruyor. Yoksam yaw durmuyor mu?
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

yine kaçırdık şorttan 10 bing pivanı

849750 ilave ile lönkler 853750 maliyete flatiyore

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yine kaçırdık şorttan 10 bing pivanı

849750 ilave ile lönkler 853750 maliyete flatiyore
    Gümüşhanenin gülü ne diyin bugün satarlar mı

5. Son bir ay benim pazara gidip de borsanın düşmediği gün yok. Benim teknik analiz böyle bir bakıma

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gümüşhanenin gülü ne diyin bugün satarlar mı
    yine 4-5 milyar tl lik mal el değiştirdi
    AK-İŞ.. 3 milyar aldı

bilmiyorum... ne halt yediklerini kendileride bilmiyor aqua

ALLAH tan salağın biri KCHOL'ü 149 a çektide... lönkten yırttık.. yoksa o poza saplamıştı pala bizi

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sayın bosphorus un senelerdir çöküş olacgini söylemesi bıkkınlık verse de fettoscu diye nitelendirilmesine neden olmaz. Yemişim rallisini ki geçmiş mesajlarıma bakarsanız ben de yazdım. Orta sınıf çökmüş fakirinden zenginine millet işi gücü bırakmış rakam kovalayıp finans sektörüne bulaşmaya çalışıyor. Her esnaf tanıdık bana kağıt şöyle diye devamlı sıkıştırıyor. Ralli oldu diye bazı kodamanlar veya ben para kazandım diye ülkenin iyi olduğu yok. Kisadan öz ralli ralli dersin ama memleketin başına bela olan yav.sak bir örgütün elamanı diye kolayca laf edemezsin. Size PKK li desem olur mu? Böyle bir itham olur mu?
    Sitmisim borsasını, yemişim parasını pacozlugu bırakın. Hersey maddiyat değil.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben her allahın günü burada PKK ağzı ile konuşursam hayola birader dersin en azından demi.
    Muhalif adam başka bu BOSPO başka.
    Gördüğüm kadarı ile oldukça hassassınız bu konularda... GÜZEL.
    Peki bu adamın milyonlarca insanın inandığı bir din yada oy verdiği parti konusundaki yorumlarına yazılarına gönderilerine resim yazılarına neden söz etmediniz o zaman..
    Ona bu özgürlüğü kim veriyor..
    Muhalif ise muhalefet edersin hırsız soysuz soyguncu vatan haini falan cart curt diyebiliyor musunuz?

Bence sizin kafa karışık biraz hava alın dolanın gelin öyle bi anda fırladınız ortaya ama neyin ne olduğunu falan biraz karıştırdınız sanırım.

Ben daha evvelden de yazdım yine yazıyorum..
    Bu adam FETÖ nün ağır toplarından almanyaya kaçmış birisi olma ihtimali yüksek.

Biraz dikkat edilirse yazıların ne tandans da olduğunu zaten sizde çözeceksiniz.
    Bu adam bizi ekonomik olarak uyar mıyor.
    Yol göstermiyor.
    Akıl vermiyor..
    OY VERDİNİZ BOKUNUZDA BOĞULUN diyor..Oh olsun az bile daha da beter olun diyor.
    Ben AKP li değilim oy da vermedim..
    Ama birisi benim ülkemin vatandaşlarını böyle itham ederse bi dk birader der ayağa kalkarım.Mecburum buna.Susamam..

Aç gözünü..Tamam mı güzel kardeşim.

8. akşam seans varmı

Sayfa 967/1004 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •