Sayfa 97/211 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Varant 24

sevgili sehzade kardeş şöyle bir yorum yapayım krdca oda 4 milyon lotun 3 milyonu garanti tarafından piyasaya çıkar çıkmaz toplandı. 2 sebebi var.
    birincisi
    fiyatı en düşük olduğundan dolayı haliyle en çok alınan sebebide beklentisi de yüksek olduğundan dolayıdır diye bilenler yada bilen birileri dadanmış.
    ikincisi
    spot çıkıyor ve en yakını krd oda endeks üzeri kar getirmiş bununda getireceğini sananlar malın hepsini toplamış.
    yani birileri biliyor ve bilinçli almış. birileri de çıkacağını umuyor diye bilinçsizce almış.

benden bu kadar saygılar

2. Bakicaz abi :D daha yeni satış tarafina 1000lik satislar koydu ikisinede. Ben yazdiktan sonra :D birilerinin planini mi desifre ettim acep. sahista olabilir gerçi ama ben iskillendim ne yalan soyliyim. Takibimde olacaklar. Ikisininde doce varanti olmasi doceninde 8.30 ken gecen ay hedef fiyati 7.10 gösterip 7.40lardan ve 50lerden toplamasi. Kafami kurcaliyo grafiği de güzel en son 6.50 lerde yapmisti aynisini. Kafamda deli sorular. Bugün en azindan yeşil kapatirsa daha da guzellesebilir. En son böyle yüklü alimlari gecen ay thija 21den thijb 11 den yaptilar. Dün thija 1.19u gördü en yüksek thijb de 80 kusurleri. Hayırlısı artık.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

işyatırımın kasım varantları ne zaman çıkacak acaba bilgisi olan varmı?

4. Arkadaşlar varantta yeniyim. Bir tane varant aldım. Birazkar yaptım satmak istedigimde alıcı olmasa da satılır mı

Alıntı Originally Posted by Mton Yazıyı Oku
    Arkadaşlar varantta yeniyim. Bir tane varant aldım. Birazkar yaptım satmak istedigimde alıcı olmasa da satılır mı
    py alış ve satış kotasyonu koyar sizin vermek istediğiniz rakama uygunsa satılır. derinlik göremiyorsunuz galiba?

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    py alış ve satış kotasyonu koyar sizin vermek istediğiniz rakama uygunsa satılır. derinlik göremiyorsunuz galiba?
    Evet göremiyorum derinligi. Kotasyon alış satışı gorebiliyorum. Asıl sormak istediğim satmak istedigim varantın hiç alıcısı olmazsa elimde patlamasın. İşlem hacmi çok düşük gibi geldi(10bin gibi)

Alıntı Originally Posted by Mton Yazıyı Oku
    Evet göremiyorum derinligi. Kotasyon alış satışı gorebiliyorum. Asıl sormak istediğim satmak istedigim varantın hiç alıcısı olmazsa elimde patlamasın. İşlem hacmi çok düşük gibi geldi(10bin gibi)
    o belli olmaz takılmayın ona eğer spot hareketliyse alacak varant bulamazsın. varant sıfırlamadığı sürece vade sonu geldiğinde erime değeri dışında bedeli neyse o size ihraççı tarafından ödenir. örn. eylül vadeli varant var elinizde değeride 2 tl diyelim. eylül ayının bitmesine 16 gün var spot hiç düşmesinde çıkmasında diyelim sizin varantınız günden güne erimesi dışında bir zarara uğramaz 16 gün içinde 50 kuruş erisin diyelim. sonuçta elinizde kaç lot var ise ihraççı 1.50 kuruştan size ödemeyi yapar. fakat 10-20 kuruş gibiyse düşmese bile erimesi sizi zarara uğratabilir. alış satışı görebiliyorsanız gördüğünüz fiyatlardan işlem yapabilirsiniz

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    o belli olmaz takılmayın ona eğer spot hareketliyse alacak varant bulamazsın. varant sıfırlamadığı sürece vade sonu geldiğinde erime değeri dışında bedeli neyse o size ihraççı tarafından ödenir. örn. eylül vadeli varant var elinizde değeride 2 tl diyelim. eylül ayının bitmesine 16 gün var spot hiç düşmesinde çıkmasında diyelim sizin varantınız günden güne erimesi dışında bir zarara uğramaz 16 gün içinde 50 kuruş erisin diyelim. sonuçta elinizde kaç lot var ise ihraççı 1.50 kuruştan size ödemeyi yapar. fakat 10-20 kuruş gibiyse düşmese bile erimesi sizi zarara uğratabilir. alış satışı görebiliyorsanız gördüğünüz fiyatlardan işlem yapabilirsiniz
    Anladım hocam. İhraçcı garantisi olması güzel

Sayfa 97/211 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •