Artan

22,22 10 13:55
27,72 10 17:48
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 17:46
44,72 9.99 17:44
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:48
13,18 -9.97 17:48
28,08 -9.3 17:49
3,04 -8.71 17:49
456,50 -8.7 17:40
Azalan Hisseler

İşlem

14.724.332.578,86 17:49
10.570.576.016,00 17:49
8.465.522.970,40 17:49
7.984.482.108,21 17:49
7.428.672.907,66 17:49
Tüm Hisseler
Sayfa 97/940 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü... Şimdilerde buna zenci diyorlar galiba...

Siz isteyin mahsuru yok. Ben yapabildiklerimi yaparım zaten, yapamayacaklarımı da belirtiyorum. Hiç sorun değil; bilâkis çok memnun oluyorum. Yeterki aceleci davranıp sıkıştırmayın. Her zaman şartlarım uygun olmuyor. Sağlık ve başka nedenlerden dolayı, malumunuz...

Aslında senin Exploration talebin çok mantıklı ama saha desteğim yok. Maliyeti de çok pahalıya çıkar. Bunun bir de yazılımı var o da aayrı bir sorun. Bunu zaten daha önce belirttim. Görüldüğü olamayacak şeylere olamaz diyorum. Olabilme itimali azıcık da olsa beliren işlerde ise araştırmayı tercih ediyorum. Bir çıkar yolu varsa ve zararsızsa yola devam ediyorum. Şimdi yapmaya çalıştığımız da tam da bu...

Aklımda bir fikir var ama ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum. Ben bilgisayarımı server gibi sürekli açık bıraksam. Siz Explorer gibi kısa kodlamalarla talebi belirtseniz. Sonra bunu benim bilgisayar görse ve değerlendirip tekrar size sunsa. Bu durumda ne siz doğrudan database'e erişmiş olacaksınız ve buna da ihtiyaç kalmayacak; ne de ben database kodlaması yapmak zorunda kalmayacağım. Bu fikir bir süredir zihnimde dolanıyor. Az da olsa bir olabilirlik ihtimali var. O nedenle bu konuyu gündemde tutuyorum ve sizin düşüncelerinizi detaylıca öğrenmek istiyorum.

Bu durumda talep hemen şak diye karşınıza gelmeyecektir. Yaklaşık 1 dk. kadar bilgi alışverişi için zaman geçecektir ve ben 1 bilgisayarı sırf bu iş için 24 saat açık tutmak durumunda kalacağım. Buna gerek kalmaması için Sanal Bilgisayar kiralasam da olur ama şimdilik verimi bilemediğim için harcanan paraya değer mi emin değilim. Bu seçenek ve 24 saat açık bilgisayar seçeneği de aklımda ve gündemimde. Bunlar bir yanda dursun; geçici olarak tarama listesi çıkartmaya bir kolaylık düşünmem lâzım. SPK ile art niyetli kişiler yüzünden uğraşmak istemem...
    Explorerle nasıl bir talepte bulunacağımı bir örnekle anlatırsanız ben elimden geleni yaparım hocam. Ben şu an MetaStock exploreri dışında formül dili bilmiyorum çünkü. Sizin de belirttiğiniz gibi bu fikri ne zaman derseniz hayata geçirmeye çalışalım...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Bir şey söyleyebilir miyim?
    günlük durum başlığında
    düşenler/yükselenler varda
    turuncu/yeşil
    olanlar neden olmasın
    sonuçta aynı verileri işlemiyor mu?
    Yani mantıklı mı sizce

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bir şey söyleyebilir miyim?
    günlük durum başlığında
    düşenler/yükselenler varda
    turuncu/yeşil
    olanlar neden olmasın
    sonuçta aynı verileri işlemiyor mu?
    Yani mantıklı mı sizce
    Birşey anlamadım desem ayıp etmiş olur muyum? Bugünlerde zor anlıyorum. Sorun bende muhakkak, yaş geçtikçe anlamakta da zorlanır oldum...

Günlük durum başlığı nedir? nerededir?

Turuncu/yeşil den kastınız nedir?

Daha açık yazmanız mümkün mü?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    heh şimdi lutfu001 de geldi konuya;
    Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
    selimtogrul, BJK Coccinella, lutfu001, T/A

Mesela ben listeyi yukardan aşağı tararken BOLUC gördüm 5.70
    bunu başka bir başlık altında görsem ?
    sizce gene SPK ya muhalefet olmuş olur mu, bu durum?
    aklımdan geçen soru bu..
    BJK Coccinella nın fikri konusunda birşey diyemeyeceğim . sadece işin ağırlığını arttırmamanın Üstada iş yıkmamanın derdiyle diye düşünüyorum. Sakın alınmayasın BJK Coccinella

aklımdan geçen soru bu..
    BJK Coccinella nın fikri konusunda birşey diyemeyeceğim . sadece işin ağırlığını arttırmamanın Üstada iş yıkmamanın derdiyle diye düşünüyorum. Sakın alınmayasın BJK Coccinella
    Yok alınmam abi
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Sen gene acele etme üstad konuyla ilgili. biz bekleyelim. işi gücü olanlar, siteye yada foruma gelmeyenlerden de fikir çıkar belki, biz kendi kendimize konuşuyoruz.

aklımdan geçen soru bu..
    Şöyle demek istedim üstad
    sitede ayrı bir başlıkta gün sonu değerler
    Hani gün sonunda işlem bitince yükselenler 10 adet
    düşenler 10 adet veriliyor ya
    onun gibi
    bugün turuncu olanlar x tane
    bugün açık yeşil olanlar x tane
    hedef yok
    sadece blistedeki durumun özeti gibi
    "bist teki durumun özeti gibi " olacaktı prd
    Sen gene acele etme üstad konuyla ilgili. biz bekleyelim. işi gücü olanlar, siteye yada foruma gelmeyenlerden de fikir çıkar belki, biz kendi kendimize konuşuyoruz.
    Liste taramadan çıkarsa sorun olacağını sanmıyorum. Listeyi doğrudan ben verirsem sorun olabilir. Gerçi o liste de taramadan çıkmış olacak ama ben hazır sunmuş olacağım için "benim tavsiyemmiş" gibi düşünülebilir.

O nedenle illaki sizlerin biryerlere tıklamanız lâzım zannmıca?! Şak diye liste görünürse nasıl olur emin değilim?!.

SPK ile ilişkilerde uzman görüşüne ihtiyaç var? Var mı böyle bir bilgisi olan forumdaşımız? Bizi aydınlatan olursa çok memnun oluruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    "Önünüze bir şablon çıkar ve oradan kutucukları işaretlersiniz. AL seçerseniz AL verenleri görürsünüz, SAT seçerseniz SAT verenleri görürsünüz. TUT ve BEKLE için de benzer kutular eklenebilir..."
    mantıklı. ilerleme var.buradan yürüyebilliriz

Sayfa 97/940 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •