Sayfa 972/1002 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
    Saat 10'da enflasyon açıklanacak.İstanbulda Tüketici 2.2 çıkmış...Ama zamlar bunun çok üstünde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
    Yalaka,yandaş medya yani marketlere onay veriyor,acaba fiat makaslarınıda biliyorlarmı 1 sene içinde,üstelik tarım kredideki fiatlar uçuk rakamlarda,acep girdiği marketdeki fiatlar düşürüldümü ?,yada piyasadaki fiatları biliyormu,çünkü alış,veriş yapmıyor,yaptığı alışveriş göstermelik olduğunu herkes biliyori

Dört katolik adamla bir kadın, kahve içiyorlar.

İlki sohbet açar:"Benim oğlum papaz. Bir mekâna girdiğinde, herkes ona 'Peder'. der"

Öteki lafa karıştı:"Valla benim oğlum piskopostur, bir odaya girsin, herkes ona 'Saygıdeğer piskopos'. der."

Üçüncü katolik durmaz: "Benim oğlum Kardinal beyler!!! Odaya girsin, herkes ona Ulu Kardinalimiz'. der...."

Dördüncü katolik zirve yapmış: Beyler, benim oğlan Papa.... Papa!!!! Var ya, bi girsin odaya!! herkes ona 'Kutsal Papamız'..diye seslenir"

Katolik kadın, masanın kıyısında sessiz sedasız kahvesini içerken, dört erkek etrafını sarıp sohbete katmaya yeltenirler: "Eeeeee.....?"

Eeesi...., demiş kadın gururla, "Benim bi kızım var. İnce, uzun, 38D göğüs, 60bel, 90 kalça" Şööle bi yürüsün, herkes ona "Allaaah !!! " ...der.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

TÜİK Enflasyon verisini saat 10’da açıklayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Halleri düzenleyip

Üreticeden Vatandaşa pazar yerleri yapıp

Bunların çoğalması gerekir

Bunların pazar yerlerine nakliyelerini ve soğuk hava depoları yapılmalı.

Lakin nerede yapılacak bunlar.

Mazot uçuyor

Yol ve köprü paraları uçuyor dolarla

Gübre roket olmuş

Ucuz sebze ve meyva yiyecekmişiz.

İmkansız artık.

Maliyetler dolarla satışlar TL ile

Yapmak zor artık tarımı.
    Geçen gün burada da Çukurova'da 0 TL verilen bir ürünün (limon) 4 TL maliyetle Bayrampaşa haline ulaştığını belirtmiştim.

Bildiğiniz gibi Çukurova dünyanın en verimli 3 ovasından 1 tanesi ama verimli kullanılabiliyor mu?

Güneş görmeyen toprağı siyah çamur olan Almanya'nın tarım ihracatı 87 Milyar Euro,

Dünyanın en verimli 3 ovasından 1 sahip olan güzel ülkemizin tarım ihracatı 17.7 Milyar Euro,

Sizce bu fark nereden kaynaklanıyor?

Bu arada ucuz sebze meyve yemek imkansıza yakın artık!

Çünkü maliyetler artıkça çiftçinin sattığı ürünlerin fiyatı düşüyor ve üretmekten giderek vazgeçiliyor.

Küçük bir gözlem Çukurova'da her yer narenciye bahçesi olurken sebze ve tahıl ürünlerinin ekimi giderek azalıyor.

Bende çok merak ediyorum bu işin sonu nereye varacak diye? hiç umudum yok ama umarım iyi olur!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Günaydın TÜRK MİLLETİ

İYİ HAFTALAR
    Günaydın
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
    VİOP açılışı hala yatay,galiba saat 10'u bekliyor.

Philip Morris grubuna ait sigaralara bugün itibarıyla 1 lira zam geldi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 972/1002 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •