Sayfa 974/996 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    İki tip araştırma vardır. Birisini bilim insanları yapar. Diğerlerini paranın satın alabileceği insanlar. Bu araştırma hangisine girer bilemiyorum ama önümüzdeki süreçte ikisinden de bol bol göreceğimiz kesin. Özellikle tehlike yok ekonomiyi açalımcıların ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Neyin ne oldugunu hangimiz biliyoruz ki?
    Virologlar/Epidolomoglar hepsi biliyorlar mi?

Almanlarin su anda basi ceken virologu Christian Drosten kendini kurtarmak icin ön söylemlerde bulunmaya basladi. Bazi insanlarin diger grip corona virüslerinden dolayi yeni corona virüsüne karsi bagisiklik kazanmis olabilecegini söyledi gecenlerde.

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Benim bildigim antikor olsa bile tekrar hastalanma riski var. Örnegın sacları 3 numara tıraş olmuş bir virusle karsılasmıs antikorunu uretmıs aradan 4 ay sonra sacları uzamış virusle karsılasınca bu antikor virus efendıyı tanımıyor. Coronayı bu yuzden ciddiye almak gerekıyor.
    Aids virusude bır ınsandan baska ınsana gecınce ınsanın vucuduna gırdıkten sonra ılk halınden baka bır hala gecıyor. Sarı peruklu Aids virusu baskasına bulasınc Kızıl perugunu takıyor . Bu yuzden Aids in aşısını ve tedavisini bulamadılar
    influenza virüsü de corona aielesine mensup olduğundan aşısı her yıl yenilenmesi gerekiyor

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    influenza virüsü de corona aielesine mensup olduğundan aşısı her yıl yenilenmesi gerekiyor
    Aynen. Bugün bagisiklik kazansak bile, yarin ayni virüs tehlikeli olabilir.
    Bunun 20, 21, 22.. vs. var.

Su ana kadar bilinen corona virüslerinden sadece 4 ( veya 6 tam hatirlayamadim simdi) tanesi insana bulasiyor. Neyin, ne zaman, nasil mutasyona ugrayip insana bulasabilecegini kestiremiyoruz.
    Son düzenleme : samreit; 19-04-2020 saat: 14:54.

5.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Aynen. Bugün bagisiklik kazansak bile, yarin ayni virüs tehlikeli olabilir.
    Bunun 20, 21, 22.. vs. var.

Su ana kadar bilinen corona virüslerinden sadece 4 ( veya 6 tam hatirlayamadim simdi) tanesi insana bulasiyor. Neyin, ne zaman, nasil mutosyana ugrayip insana bulasabilecegini kestiremiyoruz.
    benim umudum elde bir kaç saat dayanacak antiviral bir ürün geliştirilmesi
    aynı güneş kremi gibi terleyince de etksini kaybetmeyecek veya benzer nitelikte
    çünkü bulaşmanın % 90 nı eller vasıtasıyla oluyor..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    benim umudum elde bir kaç saat dayanacak antiviral bir ürün geliştirilmesi
    aynı güneş kremi gibi terleyince de etksini kaybetmeyecek veya benzer nitelikte
    çünkü bulaşmanın % 90 nı eller vasıtasıyla oluyor..
    Cok zor!
    Yan etkileri göz önüne alinacak, testlerden gececek, bir cok ülkede olan tazminat olayini göz önüne alacak, kazanci göz önüne alacak vs.
    Ilac sirketleri antibiyotik sektöründen elini cekti, yeterince kazanamadiklarindan dolayi. Daha baska sorunlarda var antibiyotik de, ama ayri konu.

TCMB Başkanı Murat Uysal: "Merkez bankalarıyla swap görüşmeleri yapıyoruz."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB Başkanı Murat Uysal: "Parasal aktarım mekanizmasını desteklemek amacıyla uygulamaya koyduğumuz adımlar zamanlı, hedefe odaklı ve öngörülebilir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 974/996 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •