Sayfa 974/2503 İlkİlk ... 4748749249649729739749759769841024107414741974 ... SonSon
Arama sonucu : 20017 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Değişen ihtiyaçlara göre Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini restore edeceğiz.

2. https://anatolianhaber.com/saglik/h3...i-aldi-279533h

H3N8 Kuş Gribi ilk canı aldı
    Çin'de H3N8 Kuş Gribi testi pozitif çıkan bir kadın hayatını kaybetti. DSÖ kadının ölümünün insanlarda görülen ilk ölüm vakası olduğunu duyurdu.

3. Pervin Buldan: En demokrat cumhurbaşkanı adayına oyumuzu vereceğiz. Bu ismi önümüzdeki günlerde size açık açık söyleyeceğiz!
    Öcalan'dan haber bekliyorlar...Hala pazarlık yapmaya calışıyorlar, ne koparirsak kardir mantıgı. Kabile siyaseti.

4. Devrim bey Sadullah Ergini içinize sindire biliyormusunuz merak ettim.
    Evren Devrim Zelyurt.

Erdoğan'ı sindirmektense Sadullah Ergin beyi sindirmeyi tercih ederim...
    Sindir abi sen, fetöyü de sindir, teröristi de sindir. Sizdeki mideyle her şey kolay sindiriliyor. Biz omurgalı varlıklar olarak memleketten devam ediyoruz. Size hayırlı sindirmeler mübarekler. Seçime kadar daha çok şey sindirtecekler size.
    ................................

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    İsmail Saymaz...
    CHP’nin ittifak partilerine ayırdığı kontenjan sayısı ve tercih edilen kimi adayların geçmişi tabanda tepkiye yol açtı. CHP seçmeninden TİP’e, Memleket’e, hatta Yeşil ve Sol’a oy kayarsa hiç şaşırmam.
    Machbout Pechlivan

Bu ne şimdi? Seçimden sonra eleştirelim. Böyle yapınca artniyetli oluyor. Sizi objektif biri olarak biliyordum halbuki.

6. https://kronos36.news/tr/aksenerin-l...sozlu-ilettim/

Akşener’in liste dışı bıraktığı Çıray: İhraç edilmesi gereken isimleri Soylu’ya yazılı ve sözlü ilettim
    İYİ Parti İzmir Milletvekili Çıray, 15 Temmuz sonrasında emekli generallere ve emniyet müdürlerine danışarak hazırladığı kamudan ihraç edilecek isimler listesini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilettiğini ve o isimlerin görevden alındığını söyledi.
    Emre Uslu...
    KHK’kılar da bunlardan umut bekliyor. Mecbur musunuz bu Ergenekon artıklarına?

7. Sezgin Tanrıkulu:

PKK’ya silah bıraktıracağız, müzakere edeceğiz, parlamentoda bunu yapacağız.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bunu öne çekelim be ya...

Sayfa 974/2503 İlkİlk ... 4748749249649729739749759769841024107414741974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •