kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
düzeltiyorum mdd %10.57 küsür... o da 2021 ocak ayında olan döviz hareketinden kaynaklıydı ki o düşüşü de çabuk toparladılar... zaten bütün paranla gidip de en tepelerden almak için bahtsız bedevi olup çölde sadece kutup ayısıyla karşılaşman yetmez, köpekbalığı kutup ayısı jaguar timsaha aynı anda rastgelmen gerekir. teorik olarak seni es geçip birbirlerine dalma ihtimalleri de var gerçi. o zaman şanslı bedevi olursun... + piton yılanı
Son düzenleme : Lucky Player; 01-09-2023 saat: 19:57.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
piton yılanını unuttum !!!
Ben şahsım adına konuşayım. 40-45 günlük sürede özellikle çeşitli endeks fonları olmak üzere hisse yoğun fonlar, yüzdesel olarak güzel kazandırdı. Bir süre bunlardan çıkıp hisse oranı düşük çeşitli değişkenlere, fon sepetlerine ve kısmen para piyasası fonuna parkettim. Rpd de kısmen bunlardan birisi. Gidişata bakıcam, hala bist gidiyor şu an, ama risk algım bekle diyor bana. Kısmen hisse al sat yapmaya çalışıyorum o arada ufak tutarlarda da. Bistin düşüp düşmeyeceğine bakıyorum...
Aylık enflasyon %8,8
https://www.bloomberght.com/istanbul...esinde-2337575
Aylık %9 enflasyonun olduğu yerde borsa düşmez.
Aslında para da kazandırmaz, paranın değerini korur.
Tabi hep dipten alıp tepeden satanlar para da kazanır o ayrı konu.
hiçbir endeks sonsuza kadar yükselmez. şartlar yükseliş için çok çok uygun olsa da hatta mecbur bıraksa da bir noktada bir siyah kuğu çıkar çatır çatır düşürür.
Yer İmleri