Çarşı karışır bu topiğin yalakları safınızı belirlediniz mi arada kalmayın
Çarşı karışır bu topiğin yalakları safınızı belirlediniz mi arada kalmayın
bir halt olacağı yok.
Davutoglunun eli saglamdir diye dusunuyorum. her saldiri altinda birseyleri ortaya savurabilir. eger ki bunca yillardir birsey biriktirmemisse de o onun safligidir.
İstediği kadar eli kuvvetli olsun. Öyle bir basın yayın çemberi içerisinde ki ülke. Ölüyü bile diri gösterebilirler.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberi görünce dedim en sonunda bulduk herhalde Akdeniz’de petrolü.
Haberi açınca meğerse Meksika körfezindeymiş.
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/meksi...sfetti/1666530
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...imize-5496253/70 yıllık toplumsal sözleşmemiz;
"Devlet, halkın harcanabilir gelirlerini, GSMH artışından daha hızlı artırmakla görevlidir".!..
...Niçin, döviz borcuyla (cari açık) sadece yatırımların finanse edildiği ve hiç tüketim harcaması yapılmadığı varsayılıyor? Yerli üretimin çoğu iç tüketime gitmiyor mu? Muz veya araba ithalatı ya da yurt dışı turistik gezi veya umre için döviz harcanmıyor mu? Acaba tüketim için harcanan dolarlar başka renk mi?
durum tespiti : Meydancı Mustafa'dan dinleyelim ;
Ben de köşemde yatıp tencerem kaynasın isterim amma tencere su ile kaynamaz. Yağ ister sebze ister ateş ister. Açıkçası para ister para. Biz burda incecik akan musluğun başında gibiyiz. Şimdi soruyom size ; su az bekleyen çok. O zaman ne olur ha ne olur ? Dövüş başlar dövüş. Sonunda iş gelir insanın bileğine dayanır. Öyle biri çıkar ki , vurdumuydu ejderha olsa bitirir adamı. Biz de kanlı bir pınarın başında gibiyik. Ya Hazreti Hüseyin gibi bi yudum suya hasret gideriz ya da karşımızdakinin kellesini götürürüz....
not : bir iki arada ultra karaktersiz cıbıl halil de ortaya laf serpiştiriyor ama onun sözlerini sansürledim...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Kambiyo vergisi binde 2 ye çıktı ama yazan olmamış .
Kimse ilgilenmiyor onunla sanırım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri