Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 98/1004 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop XXXV

1. dolar konusunda 9** eylül ekim faizlerin cekilmesi ile o rakamları görecegi aşikar bir durum
    keza bunun yanında en az 10 etken daha var
    mevcut hükümetin 2023 görebilmesi için depoyu her nasıl olursa olsun depoyu doldurması şart
    yoksa krız kucaklarında patlamadan erken secime gideceklerdi
    şuan erken secime gitmeleri de mevcut hükümet için yüzde 90 ki buna baston parti de durumun vehametin farkında
    onlarda gemiyi terkeden tarafta sayarsak yüzde 100 kaybetme durumu var

2.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Bakınız sv. kardeşim;

Pek çok höstat 1800-200 naraları atarken 21 marta full short giren bir adamım ben.

Hissede olan pek çok insan aşağı dediğim için kızdı ve takibi bıraktı o dönem.

Ama 21 martta seslerini kesti hepsi..

Naci Ağbal'ın görevden alındığı hafta sonu pazar gecesi 10'da dolar 8.60'ı gördüğü zaman bu tweeti attım.

Aynısını Eylül-Ekim ayında yaşayacaklar.

Bunları not alınız, dönüp hatırlarsınız.

Bak burda bu adam haklı. Hatta dolar 7.2× lerde twitterda sordum ne olacakta dolar 1 2 ayda 9 olacak dedim. Doktorda bana cevap verdi bilmiyorum ama olacak dedi. O dönem full dolardaydım .

3. bu durum ve mevcut şartların devamında ekonomi için kahin olmaya gerekyok
    1 ileri 2 geri
    nezaman iktidarda degişim ve parlementer sisteme gecilir işte ozaman işler degişir

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Eylül Ekim'de de vadelide çok insan batacak.

Not alın bu yazdıklarımı.

Çok kan akacak, çok.
    hayırlısı hocam. akacak kan damarda durmadığı gibi ders de almıyoruz.

5. Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Hafta sonu % 1-2 açar sonra artı olur diyen bir iki maltorik vardı o arkadaşlar bir öne çıkabilir mi ?

22 marta bu arkadaşın yazısını hiç unutmam.. Etki altında kalan çok kişi battı. ve çok Erken Longa girenler oldu.

Bazen yazdıklarımıza dikkat etmiyoruz. Ve iki ucu açık yazılıyor. Başkalarınında kanına giriliyor.

Ben Şuan shortum. Bu benim kararım. Ama ısrarlı bir şekilde long yazılınca acabamı satsammı ne olacak. diye etkileniyorum.

Ben uzun vadeciyim. Günlük al sat yapmıyorum.

Bana göre burayı okuyan ve bilmeyen arkadaşlar etkilenmesin derim.Çoğu arkadaşımız anlık işlemleri yazıyorlar. Bianda her iki tarafada dönmüş oluyor.

Ne yaparsan yap emin olmadığın işi yapma... Başkasına göre de hareket etme.

6. Estf. Ne aklımıza gelse karalıyoruz işte.

Yazma zaten deşifre olduk. Bırakasım var hisse.net sırf bu yüzden.

Gerçekte tanıyor musun peki beni?
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    senin tam adini da biliyorum da simdi yazmam
    abi sana saygı duyuyorum hakediyorsun bence.
    ismeni doasi falan iyi yazdin sen.
    hak ediyorsa saygi duyacaksin.
    bana isimle ilgili teknik dokuman ver sabaha kadar tirnaklarim. ama bilanco ver bu ne alin şunu derim. yapisal fark bu... allahin takdiri ...
    normalde piyasada olmamam lazim isimden zengin olmam lazim ama sartlar bole degil be...
    devir bana gore bileni bilme devridir.
    bilene saygi duyacaksin saygilar...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tebrik ederim sn. Mohikan. O hafta sonu Ana yönüm short iken hem scalp yapma hem de poz. Büyüklüğü ayarlayamama hatası yaptım, masada 120 kaat bırakıp kalktım ( tek şükrettiğim şey stopu cat diye koymam oldu yoksa is çok kötüye gidiyordu ) tövbe ettim Manuel isleme tekrar yeni başladım. Hatalarım var hem kişilik hem de bilgi eksikliği kaynaklı. Artı bakmayın sabah akşam post attığıma yoğun biriyim. Yani otomatize etmem şart. Kısa vade yaptığım işlemler mekanik hale gelir diyorsanız deneriz, gelmez diyorsanız değerli analiziniz için teşekkürler aklımda tutacağım.
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Bakınız sv. kardeşim;

Pek çok höstat 1800-200 naraları atarken 21 marta full short giren bir adamım ben.

Hissede olan pek çok insan aşağı dediğim için kızdı ve takibi bıraktı o dönem.

Ama 21 martta seslerini kesti hepsi..

Naci Ağbal'ın görevden alındığı hafta sonu pazar gecesi 10'da dolar 8.60'ı gördüğü zaman bu tweeti attım.

Aynısını Eylül-Ekim ayında yaşayacaklar.

Bunları not alınız, dönüp hatırlarsınız.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    bu durum ve mevcut şartların devamında ekonomi için kahin olmaya gerekyok
    1 ileri 2 geri
    nezaman iktidarda degişim ve parlementer sisteme gecilir işte ozaman işler degişir
    Evet; Parlementerler canımız ciğerimiz.

Sayfa 98/1004 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •