Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 980/1014 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu platform insanların birbirinin parasına sulandığı bir platform değil.Bu bir .Seviyenin bu kadar düşük olduğu bir tartışma içine çekilmek istemem ama o mesajla kastettiğim ve vurguladığım konu adam eğitimsiz dar kafalı ve vizyonsuz,adam para kazanıyor para cümlesi idi.Eğitimsizliğin dar kafalığın ve vizyonsuzluğun sadece para kazandığı için övülmemesi lazım.Eh tabi eğitimsiz dar kafalı ve vizyonsuz insanların o cümleyi sevmesi benim cümlelerimden rahatsız olmalarını da doğal karşılarım.Ne hayatımda ne de bu forumdaki mesajlarımda parayı öne almadım.Emlak konusundaki eleştirilerim memleket ekonomisi hakkındaki kaygılarım nedeniyledir.Bizim sektörde kimler ne kadar kazanır her sağlıkçı donanımlı olsa dahi çok iyi paralar kazanır mı bu forumun konusu değil.O konularda da sağlığın metalaşması para kazanma aracı olarak görülmesinde ki çekincelerimi yazmak isterim, ama bu forumla konunun alakası yok.
    Not bu cevabı cevdetpaşa cevap yazsın diye yazmadım.Onun düşünce yapısı da düzeyi de benim tartışma adabıma uymaz.Benim ne donanımda olduğumu ne kadar para kazandığımı bilmediği halde yazdığı saçmasapan eleştiriye yazacak cevabım çok da gerek yok.Bu forumda yazılanların genel fikirler olması lazım.Özele inersek kahvehanelerden farkı olmaz buranın.En azından kendi adıma seviyeyi düşürmemek taraftarıyım.
    Senin donanımını sevsinler. Neymiş ki senin o yerlere göklere sığdıramadığın donanımın!!!
    Sırala da biz ömründe eğitim nedir bilmemiş zavallılar da haddimizi bilelim.
    Senin donanımının bilincine vararak sana biat edelim Ulu Bilge Dandoldanyus!!!
    (Bu arada bi nesgeyfe içen mi ulu bilge, hazır edem mi???)
    Son düzenleme : cevdetpaşa; 20-02-2018 saat: 11:16.

Dedim ya seviye düşük

Gerçi düşük de bir seviye birimi oluyor, cevdetpaşa için kullanılabilir mi bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Gerçi düşük de bir seviye birimi oluyor, cevdetpaşa için kullanılabilir mi bilmiyorum

Düşük seviyenin bile bir yüksekliği oluyor.
    Sen çukur de.
    Böylece meramını tam olarak dile getirebilirsin yüce HAKEM!!!

Alıntı Originally Posted by cevdetpaşa Yazıyı Oku
    Düşük seviyenin bile bir yüksekliği oluyor.
    Sen çukur de.
    Böylece meramını tam olarak dile getirebilirsin yüce HAKEM!!!
    Yalnız anlamadığım bir nokta var.Daha az önce ankara çankaya karataşta arsa alanlara bir cevap yazmışsın.Her kelimesine katılırım.Arsa alanlar zengin olmasın mı onlara neden kızdın ki anlayamadım.Onlar da arsa almışlar rantını yiyelim derdindeler adamlara bir sürü laf söylemişsin .Bence haklısın dediklerinde de senin genel mantığına ters olmuyor mu yazdıkların.

İşini iyi yapan arsacının parasına sulanacağına sen de git ankara çankaya karataştan arsa al zengin ol

7.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Elektrikli oto fiyatlarına yüzde 60 zam geliyor
    ÖTV zammının kabul edilmesiyle Türkiye'de elektrikli oto fiyatlarının yüzde 33-60 oranında artması bekleniyor.

bunlardan adam olmaz başka bişey demiyorum. Dünya teşvik veriyor biz fosil yakıt tüketilsin paramız dışarı gitsin diye nerdeyse elektrikli oto alanı ıslak odunla dövücez.
    Elektrik neden üretiliyor ki!!!
    Kömürden, doğalgazdan,
    tabi hidro da var. son zamanlarda biraz rüzgar ve güneş.
    Kısaca elektrikli otolarda geniş anlamda karbon kökenli yakıt kullanıyorlar.
    Bu anlamda karbon kökenli yakıt olanbenzinle çalışan araç vergiye tabi oluyorsa,
    karbon kökenli yakıttan üretilen elektrikle çalışan araçda vergiye tabi olmamalı mı??
    Yanlış mı düşünüyorum!!

elektrikli otoya ötv meselesi..

hiç öyle derin düşünmeye gerek yok..

bu adamların işi bilmediğini bilmeniz gerekiyor..

başları sıkıştığında vergileri arttırırlar. gerekirse yeni vergi icat ederler..

rasyonel olmayan bir kadro.. once problem yaratırlar sonra çözmeye çalışırlar..

bu ötv meselesinde de millet çok ses çıkarırsa recep bey devreye girer zam oranını biraz düşürürler.. mtv de (motorlu taşıtlar vergisi) olduğu gibi..iyi polis kötü polis..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 980/1014 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •