Komplo teorime göre herif sürekli ISCTR'yi baskılıyordu, sürekli hisse kiralayıp sattı belki. Şimdi onun üzerine oynayan biri olur ise şaşırmam. Diğer bankaları satıp ISCTR alıyor biri belki.
ISCTR kira faizlerine de bakmak lazım.
Komplo teorime göre herif sürekli ISCTR'yi baskılıyordu, sürekli hisse kiralayıp sattı belki. Şimdi onun üzerine oynayan biri olur ise şaşırmam. Diğer bankaları satıp ISCTR alıyor biri belki.
ISCTR kira faizlerine de bakmak lazım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sanki yeni hikayemiz borsadan para çıkıp kkm yada dövize gitmesin olacak. Çok mantıklı değil borsanın yükselişi. Tamam yükselir ama soluksuz yükseliş Arjantin Venezuela gibi oldu. Teknik taktik çalışmıyor
Bugün tek bir hisseyi 100 er lot alıp satarak yaklaşık 7500 lot alıp sattım %5 e yakın kâr elde ettim. Ayhan başkana da ekran görüntüsünü attım. Çoğunuz bunun olabileceğine inanmaz. Sürekli izleyerek kağıdın sahibi yada speginin nasıl bor hareket içinde olduğunu yada olabileceğini not alıp ona uygun hareket ediyorum.
Hocam tebrikler.
Uzun zamanını bu tip işlemlerle geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim.
Eğer hergün trade etmeyi denersen 8 tanesinde başarılı olsan dahi 2 tanesinde 8 tanesinden kazandığını verme ihtimalin 99%.
Eğer arada gün seçerek ve tahta hareketi ezberleyerek trade edersen de kazanma ihtimalin 51% sadece.
O yüzden senkron iyiyken tebrikler ama ilk ıska da 1 tur mola.
Bol şanslar.
Yer İmleri