Bizim bakkal bile Tuik gibi davranıyor...Ekmek 1 den 1.25 çıkardı..Baktı ekmek satışı düşüyor adam fırıncı ile anlaşıp ekmeğin gramajını düşürüp fiyatı tekrar 1 tl ye çekti...Şimdi sandwich ekmeği gibi bir şey oldu
hala TL muhabbetimi yapıyorsunuz?ha 17 ha 21 ne farkeder? 30/11/2016 tarihinde TLden kaçmaya başladım(3.43) ve şubat 2017(ort. 3.55) de tamamladım. 2017 boyunca ucuzdan dolar depoladım.2018 boyunca diplerden dolar depoladım. şu an kral gibiyim. %5 faizden yatıyor dolarlarım, kambiyo karı yetmezmiş gibi üstüne dolar faizi bonus geliyor. missss gibi.
Originally Posted by strongarm
bende TL kalmadı en son 4,75 ten almıştım. yine TL bulursam lokal diplerden alırım. benim taktiğim zirveden %10 düştüyse AL AL AL. dahada aşağı gelirmi? evet gelebilir ama bu teknik hep bana kazandırdı. bir de istisnalar var mesela seçim açıklandığı gün dolar 4'e kadar çekildi ben bammm diye 15k $ aldım.daha sonraki ay 4.22 ye çektiler nedenini hatılamıyorum bir 10k oradan yapıştırdım. artık elime tl geçerse hemen almıyorum fırsat bekliyorum
etler çok bozuldu,iyi et 60tl migrosta. geçen sene 35-40Tl aralığında iyi et alabiliyordum.algılar çok bozulduğu için geçen seneki fiyatlar hatırlanmıyor.
neden koyayım? geçen sene ne dediysek o! bende gram sapma yok;hedef artık çokkkk yüksekler. Benim bir sözüme kefil olacak dostlar var burada. acaba senin olacak mı?
neden koyayım? geçen sene ne dediysek o! bende gram sapma yok;hedef artık çokkkk yüksekler. Benim bir sözüme kefil olacak dostlar var burada. acaba senin olacak mı?
Anlaşıldı...Ağustos 2018 duhul...115 gönderi ve Mordor ikamet...Yaş belli...
Yer İmleri