https://www.sahibinden.com/ilan/emla...47507502/detay
Yapistirmayi unutmusum 😀😀😀
ev güzel manzara da, geçen sene oralarda yürüyüş yaparken dikkatimizi çekmişti burası.
ama ben ne var ne yok satsam burayı ancak alırım![]()
zaten bu kadar para vereceksem oradan almam.
düz deniz manzarası, önünden denize girilmiyor, üstünden sürekli uçaklar geçiyor.
bu paraya 3 ayrı yerden denize sıfır yazlık alır 1 de üstüne tekne alırım.![]()
Ama boing balkonun onunden inerek geciyor ya super bir goruntu
Yok bende siz gibi dusunuyorum
Yazlik dedifinin kendi plaji olmali
Hem guvenlik hemde oyle plaj derdi cekmeden sezlong vs ugrasmadan deniz keyfi olmali ama o tarz yer konustugumuz yerlerde pek yok
Mahmutlar avsallarsa varmis bir iki site ama gezip gormek lazim
Mersin olur derseniz ustadin tavsiyr ettigi yerlere bakin cok guzel evler 300k dan gidiyor
Ustad o dediginiz yeri hanima gosterdim cok begendi ama mersine sicak bakmiyor
O cesmelideki site antalyada olsa o evlerin her biri 2 m den gider
Bildigin bes yildiz konsept var
Mersin tarafına çocukken gitmiştim şimdi nasıl bilmiyorum ama geçen sene uzun bir aradan sonra Alanya'ya gittim çok beğendim.
Bayağı bakımlı ve gelişmiş gördüm, yazın 3 ay nem ve sıcak olayı olmasa aslında orası da tercih edilebilir.
300k ege tarafından, 300k akdeniz tarafından aklımdaki, nisan mayıs ekim kasım akdeniz, haziran temmuz ağustos ege.
ama iki tane çok mu masraflı olur, ölü yatırım mı olur ona karar veremedim.
aslında en iyisi 200k civarı bir karavan alacaksın istediğin yerde yazlık işte![]()
bu piyasalarda insanlar ne yapacağını şaşırdı gram alıosun hooop 10 lira birden düşüş satıyorsun 10 lira artıyor...dolara gırım diyorsun 6.25 bi bakıosun 6.09 en güzel az az hepsinden almak yavaş yavaş sindire sindire
Yer İmleri