Sayfa 983/1006 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Benden yana zaten afiyet olsun arkadaşım..
    biliyorum, çok teşekkür ederim
    bunu yan masadan gönderdiler
    https://www.youtube.com/watch?v=erAyQyRpmy0
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    öğleden önce sözlerim mi yanlış anlaşıldı yoksa bazı kesimler bana yüklenip kendileri için kamuoyu mu yapılmaya çalışıldı anlayamadım iştahım kaçtı biraz dinlensem bakalım ne kadar dayanabil ecem yazmamaya denemekte fayda var
    malesef bi çoğumuzun yapısı bu...
    birisini överken kısık sesle...
    yererken bağıra bağıra yapıyoruz...
    çok aldırmayın bence...
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

3. Fed başkanı kim olur? Tahmini olan var mı?

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Fed başkanı kim olur? Tahmini olan var mı?
    happy özlettin tekrar hoş geldin diyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Fed başkanı kim olur? Tahmini olan var mı?
    Hangi gun belli olcak

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Borsa daha 6 binlerde iken arman afrashi en az 40 bin hedefi veren bir temel analisttir..kendisiyle 2004 te 2 liradan eşzamanlı Tofaş almışlığım vardır..ne zaman hangi ortamda borsanın düşeceğini söylemiş çok merak ediyorum..
    Yazımda birini kötüleme amacım yok, sanırım yanlış anladınız. Arman Afrashi meslektaşımdır, uzun zaman kitabını aradım ve bulunca da tekrar tekrar okudum. Bana göre mükemmel bir eserdi. Büyük parayı takip ederek az ama öz işlem yapışını benimsedim ve eski forumda takasları takip eden, düşüşün olacağını öngören sayfa da açtım. Ancak 'tüfek icat oldu mertlik bozuldu' misali önümüze konan VOB ve foreks gibi enstrümanlarla büyük paranın takibini yapmak imkansız ve gereksiz oldu. Çünkü eskisi gibi 10 kat borsayı arttırmasına gerek yoktu artık.

Örneği vermekteki amacım yatırımcıların birbirini nasıl bilerek veya bilmeyerek yanıltabileceğini göstermekti. Bahsettiğim olay muhtemelen 2006 yükselişi sırasında olmuştu. Olay; 'düşüş başladı, neyiniz varsa satın, maç bitti' havasında değildi zaten, misal şimdiye örneklersek; ortalık kötü, düşüş başlar, 95-100 bin aralığından tekrar yükseliş başlayacaktır şeklindeydi.

7. Bİlançolar kötü deniyor, Halkbank problemli deniyor ama bugün mecburen bnkaları aldılar gibi

Xbank +1,38
    X030 +0,61

Hikayeli hisse bulmakta sorun var şu sıralar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    biliyorum, çok teşekkür ederim
    bunu yan masadan gönderdiler
    https://www.youtube.com/watch?v=erAyQyRpmy0
    Ya biz biraz fazla iyimseriz galiba.
    İkimizin parası ile de aracı kurum sahipleri rakı balık yapmasın sakın?

Sayfa 983/1006 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •