Sayfa 983/998 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aklında bulunsun brokoliyi hayatına sok çıkarma. Brokoli en iyi prostat ilacı.
    Onu bilmem ama kabak çekirdeği yağı içilirse baya fayda görenler biliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Prostat com kanlı canlı bir organ değil. Öyle çok kan dolaşımı yok o yüzden tedavisi hastalığın kolay değil.

3. Batman kardeş bak senin adamı buldum. Zamanında çok izlerdik.
    https://youtube.com/shorts/IvhtJmOxE...uT6qvNjiEYAznT
    Saldıray abi.

4. prostat dediğiniz tek bir hastalık üretmiyor ki tedavisi konusunda genelleme yapılsın

kanseri var, bph büyümesi var, iltihabik durumu vs. hepsinin ayrı tedavisi var
    büyümenin tedavisi zor değil lakin bazı tedavilerin yan etkileri mevcut özellikle dry ejakülasyon gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aklında bulunsun brokoliyi hayatına sok çıkarma. Brokoli en iyi prostat ilacı.
    zaten yiyoruz bolca ama yalnizca kisin
    yazin ne yiycez?

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    prostat dediğiniz tek bir hastalık üretmiyor ki tedavisi konusunda genelleme yapılsın

kanseri var, bph büyümesi var, iltihabik durumu vs. hepsinin ayrı tedavisi var
    büyümenin tedavisi zor değil lakin bazı tedavilerin yan etkileri mevcut özellikle dry ejakülasyon gibi..
    peki prostat in tetkiki ultrasonlami oluyor? Kimide diyorki kandaki PSA degerine bakmayin anlami yok

Kimide parmakla doktor tarafindan dokunmadan anlasilmaz sert ve buyuk oldugunu anlamanin tek yolu bu diyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    bunun birde yagimi varmis tamam bakicam

8. AKP Genel Merkezi nin, 8 Şubat ta yapılacak olan kongrede İstanbul İl Başkanlığı'na aday gösterdiği Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir e Sayıştay dan uyarı yapıldığı ortaya çıktı.

İlçede park alanı olarak ayrılan ve bütün vatandaşların kullanımına açık olması gereken 28 yerin, otopark işletmesi olarak kullandırıldığı tespiti yapıldı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...emirin-2285760

Sayfa 983/998 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •