Sayfa 984/1000 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Asil hareket 5.85 sonrasinda yasanacak.

SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    5,69 sonrası 6,31 olabillir...69 ve 31 rakamları en büyük destek direncler

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    YSK açıklama yapacakmış. Bu sefer demokrasi kazansın. Dolar gerilese de hiç umrumda olmaz.
    https://www.bloomberght.com/ysk-dan-...eniyor-2210809
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sayın üstadım, paylaşımlarınızdaki bilgi birikimi göz kamaştırıyor.
    Müsaadenizle bir soru sormak istiyorum , forumdaki herkesin aklından geçiyordur diye düşündüğüm için buradan yazayım.

Yurtdışında hesap acabilmenin bir yolu var mıdır? Öğrenci hesabı olmayan , devasa miktarda para istemeyen guvenilir bir ülke, bir banka var mıdır?

Yahut bitcoin haricinde uluslararası alana cikilabilecek bir yöntem var mıdır?

Özelde size olmasına rağmen ilham verebilecek herkese açık bir sorudur .
    yurt disinda yasiyorum .. cevap veriyorum ... acamazsin .. 40 tane prosudur var hesap acabilmen icin en onemli kriterde hesap actigin ulkede yasiyor yada calisiyor olacaksin.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Evet var. Linkini aşağıda paylaşıyorum. Online başvuru yapabilirsiniz. Gerekli belgeleri sistemlerine online yükleyebilirsiniz. Değerlendirme sonucu uygun görülürse hesaplarınız açılır. TR içindeki HSBC bankalarında asgari 150K tutarında varlık (mevduat, hsbc bes fonları, tahvil, bono, fon, eurobond, hisse senedi vb) bulundurursanız premier müşteri olur ve yurtdışındaki HSBC Expat hesap için herhangi bir masraf da ödemezsiniz. Expat hesap dahil dünyadaki tüm HSBC hesaplarınız arasında masrafsız para transferi yapabilirsiniz. Güvenliğinizi temin için adresinize gönderilen şifrematik cihazı ile üreteceğiniz şifrelerle hesabınıza giriş ve işlem yapmanız gerekmektedir. Mevduat faizleri çok düşüktür. Bankamatik kartı ve kredi kartı temin edebilirsiniz. Jersey merkezlidir.

expat.hsbc.com
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Buna ihtimal vermiyorum. Expat demek yabanci bir ulkede ikametgahi olan kisi demektir.

Hatta bazi ulkelerde sadece ikametgah yetmez, en az 6 ya da 1 yillik calisiyor belgesi isterler

SM-C5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by beadeyes Yazıyı Oku
    yurt disinda yasiyorum .. cevap veriyorum ... acamazsin .. 40 tane prosudur var hesap acabilmen icin en onemli kriterde hesap actigin ulkede yasiyor yada calisiyor olacaksin.
    expat.hsbc.com linkini incelerseniz yurtdışında yaşıyor olma, çalışıyor olma vb şartların aranmadığını, isteyen herkesin, hatta hayatında hiç yurtdışına çıkmamış bir TC vatandaşının dahi kolayca açabileceğini göreceksiniz. Yurtdışı ile hiç ilgisi olmayan, TR'de yaşayan, ikametgahı ve işi TR'de olup da HSBC Expat hesabı bu şekilde online başvuru ile açan ve kullanan tanıdığım var.

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    YSK açıklama yapacakmış. Bu sefer demokrasi kazansın. Dolar gerilese de hiç umrumda olmaz.
    https://www.bloomberght.com/ysk-dan-...eniyor-2210809
    Ne demokrasisi hocam ?

Aciliyor vatandaslik veren bile var belli rakam ustune
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aciliyor vatandaslik veren bile var belli rakam ustune
    Pakistan veya Sudanmi, uste ne kadar vereceklermis bana, vatandas olmam icin?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sayın üstadım, paylaşımlarınızdaki bilgi birikimi göz kamaştırıyor.
    Müsaadenizle bir soru sormak istiyorum , forumdaki herkesin aklından geçiyordur diye düşündüğüm için buradan yazayım.

Yurtdışında hesap acabilmenin bir yolu var mıdır? Öğrenci hesabı olmayan , devasa miktarda para istemeyen guvenilir bir ülke, bir banka var mıdır?

Yahut bitcoin haricinde uluslararası alana cikilabilecek bir yöntem var mıdır?

Özelde size olmasına rağmen ilham verebilecek herkese açık bir sorudur .
    Türkiye için sınırlayıcı kanun Türk parasının değerini koruma hakkında 32 nolu karar.

Ancak asıl kısıtlayıcı olan Avrupa ve Amerika bankalarının özellikle son yıllarda koyduğu çok sıkı kurallar.

Bu kurallar ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilmekle birlikte aşılması ancak yüksek meblağlarda pratik oluyor. (>250.000USD)

İsviçre'de Züricher Kantonalbank vardı. Türk vatandaşları için 250kUSD'nin de altındaki meblağları kabul ediyordu. Ancak şu anki durumu nedir bilemiyorum. Züricher Kantonalbank'ın en güzel özelliği de Odeabank ile muhabir banka anlaşması olması. Yani çok daha ucuza swift imkanı var.

Benim durumum sizinkinin tam tersi olduğundan zaman zaman benzer problemleri ben de Türkiye'de yaşıyorum. Örneğin enpara, cepteteb v.b bankacılık kanallarından hesap açmama izin verilmiyor.

Küçük meblağlar için bir başka sorun da yurt dışı bankaların özellikle yabancılara uyguladıkları hesap işletim ücretlerinin (yerlilerin 3-4 katına kadar varabiliyor) yüksek olması. O nedenle küçük meblağlar için yurt dışı anlamını yitirebiliyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 984/1000 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •