Sayfa 984/1008 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Sağlık l,gıda, banka
    Sağlıktan rtalb
    Gıdadan selgd
    Almış bi ay önce ayafosfosun eniştesi diye duyum aldım, doğruysa çok ballı bu Ayafısfıs bşzde suyuniçinde debelenip duruyuk
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yeni konut sermayesi kredi limitleri şu anda mevcut değil.....................Mevcut piyasa koşulları nedeniyle, konut rehni kredi limitlerine yönelik yeni başvuruları geçici olarak askıya alıyoruz...................

[B]ABD li Wells Fargo konut kredisi vermeyi durdurmuş.....
    Bu haberin kaynağı var mı.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    kendi kalemize atmazsak iyi başkanım

nerde görülmüş öyle şorta para verdiği.. akbank gidiyeeahh
    Şort diyince gol yermisin manasında demiştim
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan:

Gemilerle ilgili hususta AK Partili vekillerle görüştüğümde; 'eğer biz gemi gidişlerini durdurursak ekonomik kriz olur, İsrail ile ilişkileri kesmeye müsait değiliz" gibi bir yaklaşım içerisindeler."
    azeri petrolünün israile satışına türk şirketler aracılık ediyormuş.. etmese, israil petrolsüz kalacak, dünyanın başka hiç bi yerinden petrol alamayacakmış, bu iq seviyesine hayranım.. türkiye israille olan hangi ticaretine boykot getirse, bundan israil zarar görür.. cevap, hiç biri.. israil zarar görmez, ama ticaretten yoksun kaldığı için türkiye zarar görür.. hiç bi faydası olamaycak saçma boykotları gündeme getirenlerin amacı ne ??

israilin dünyanın gözü önünde yaptığı soykırıma, çocuk bebek kadın demeden onbinlerce sivili öldürmesine, ortaçağ moğol istilasında bile görülmemiş milyonlarca insanı aç- susuz bırakmak gibi her türlü vahşeti göznünü kırpmadan işlemesine ses çıkaramıyorlar.. bu soykırıma bu vahşete sıradan bi insan ne yapabilir ne gelir elinden ? somut hiç bir şey gelmez.. ama içinde insanlık nüvesi taşıyan her birey bunu kınadağını bu vahşete onay vermediğini dile getirebilir.. sadece sözlü bir tepki koyabilir.. bunu bile yapmamak için, yüz sene evvel bir kaç toprak ağasının tarla satmış olması, şerif hüseyinin osmanlı ordusuna ihanet etmiş olması, türk şirketlerinin ticarete devam etmesi gibi boş mevzuları dile getirenler benim nezdimde insan değildir..

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    azeri petrolünün israile satışına türk şirketler aracılık ediyormuş.. etmese, israil petrolsüz kalacak, dünyanın başka hiç bi yerinden petrol alamayacakmış, bu iq seviyesine hayranım.. türkiye israille olan hangi ticaretine boykot getirse, bundan israil zarar görür.. cevap, hiç biri.. israil zarar görmez, ama ticaretten yoksun kaldığı için türkiye zarar görür.. hiç bi faydası olamaycak saçma boykotları gündeme getirenlerin amacı ne ??

israilin dünyanın gözü önünde yaptığı soykırıma, çocuk bebek kadın demeden onbinlerce sivili öldürmesine, ortaçağ moğol istilasında bile görülmemiş milyonlarca insanı aç- susuz bırakmak gibi her türlü vahşeti göznünü kırpmadan işlemesine ses çıkaramıyorlar.. bu soykırıma bu vahşete sıradan bi insan ne yapabilir ne gelir elinden ? somut hiç bir şey gelmez.. ama içinde insanlık nüvesi taşıyan her birey bunu kınadağını bu vahşete onay vermediğini dile getirebilir.. sadece sözlü bir tepki koyabilir.. bunu bile yapmamak için, yüz sene evvel bir kaç toprak ağasının tarla satmış olması, şerif hüseyinin osmanlı ordusuna ihanet etmiş olması, türk şirketlerinin ticarete devam etmesi gibi boş mevzuları dile getirenler benim nezdimde insan değildir..
    o zaman ne ..kime starbuck önlerinde slogan atıyorsunuz
    cola fanta döküyorsunuz
    arieli bilmem neyi boykot ediyorsunuz
    sizinkile rpara kazanınca sevap mı oluyor
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sağlıktan rtalb
    Gıdadan selgd
    Almış bi ay önce ayafosfosun eniştesi diye duyum aldım, doğruysa çok ballı bu Ayafısfıs bşzde suyuniçinde debelenip duruyuk
    Bişi mi dedin bozkuş teyzem. Yandan yandan bana savaş açıyor gibi gördüm seni. Ben abla abinin hissesini tarif ettim. Bugün fırsat verirse al sat ile hacim yapacağım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

adam dalga geçiyor... neyin şortu abi

893200 tekrar yanarsa sağlamlaşır eli... 893200 reverse lönk yazıldı
    ulan bırakta yansın işte... teknik analiz diye birşey vardır

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bu haberin kaynağı var mı.
    Wella Fargo sitesinde var

Sayfa 984/1008 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız