Sayfa 984/1078 İlkİlk ... 4848849349749829839849859869941034 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yardımcı olur ümidiyle yukardaki verileri alıntıladım
    TEŞEKKÜRLER
    Sayın rosense rakamlar orada durdukça onlara anlam yükleyebilecek birisine ihtiyaç oluyor. Bizim atladığımız başka bir gerçek var. "HİKAYE"
    Yani bizi alıp uzaklara götürecek bir hikaye olması gerek. CİMSA mı KONYA mı sorusuna BASCM derim hiç düşünmeden.
    Tamam kabul fiyat ederine göre çok yüksek. Ama pazar değişikliği yeni bir heyecan al-sat ve trade şansı daha fazla olan bir seçenek. Biz işte hep burada hata yapıyoruz. Temel verileri çoook sağlam şirketler yerinde duruyorken hatta diğeri öbürüne rağmen daha şanslı iken temel veriler anlamında, bir bakmışsınız hikayesi olan alıp başını gitmiş.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    TEŞEKKÜRLER
    Sayın rosense rakamlar orada durdukça onlara anlam yükleyebilecek birisine ihtiyaç oluyor. Bizim atladığımız başka bir gerçek var. "HİKAYE"
    Yani bizi alıp uzaklara götürecek bir hikaye olması gerek. CİMSA mı KONYA mı sorusuna BASCM derim hiç düşünmeden.
    Tamam kabul fiyat ederine göre çok yüksek. Ama pazar değişikliği yeni bir heyecan al-sat ve trade şansı daha fazla olan bir seçenek. Biz işte hep burada hata yapıyoruz. Temel verileri çoook sağlam şirketler yerinde duruyorken hatta diğeri öbürüne rağmen daha şanslı iken temel veriler anlamında, bir bakmışsınız hikayesi olan alıp başını gitmiş.
    Selim çimsa nın hikayesini bir araştır.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

4. Evet fiyat olarak o seviyelere çıktı sn. rosense yurt dışı fabrika alımı, artan karlılık ve talep temettü verme olasılığı vs. gibi hikayeleri var.

5. Abdurrahman yıldırım
    ''yerli yatırımcı alıştı kazanmak tatlı geliyor, yan hisselere bakıyorki onlar gidiyor piyasaya yeni gelen pek çok yatırımcı o hisseleri alıyor, şimdilik kazanıyorlar, yabancı ülkeye gelirse ana hisselere gelir'' mealinde şeyler söyledi geçen perşembe.

katılıyorum.

herkese iyi akşamlar bol bereketli kazançlarınız olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    abim aynı şeyden bahsediyoruz.

Temmuz 2020 den bu yana 4.5x rakamlarında 20.xx rakamına gelmiş yüzdesel ve birim alım adeti olarak fiyat başına karlılık daha yüksek

7. Bu nereden nereye gelmiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Bu nereden nereye gelmiş
    Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum. Başlığın zencisi benim.

Bizim fikrimiz ne olursa olsun. Önemli olan piyasa dediğimiz yani insanların almasına sebep olacak olan şey.

Dün beyaz atlı ya şarkı listesinde öneride bulundum.

Benim kızın dinlediği de bu
    https://youtu.be/v_aoxP-WWn4

Algılar değişti. Piyasa daha önce hiç görmediği bir şeyle pandemiyle karşı karşıya kaldı o yüzden burada olanlar normal değil. Tutupta burada normal davranmaya çalışmak rüzgara karşı işemekle eşdeğer.Yaklaşık 1 yıl kadar oldu. Dünya ve biz TV lerde Çin in Wuhan kentinde yolda yürürken birden devrilen "WALKİNG DEAD" dizisinden çıkan adamları izledi. Ardından olanları hepimiz izledik. Sadece izledik. Bir yıl boyunca bu firmalar içinde neredeyse batma noktasına gelenler oldu. Ama bilançolar bir önceki yılları gösterdiği için etkileri henüz geçmedi. Yeni bilançolar yeni umutlar çıkaracak.Bu iş çok sancılı olacak. Ama önce doğru tesbit yapabilmemiz lazım

Sayfa 984/1078 İlkİlk ... 4848849349749829839849859869941034 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •