Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bugün uzun tayfasından fake olumlu haber akışı gelirse çok güzel olur hani en azından agresif %3-4 düşersek çıkış için çok sağlıklı olur. Hani bunun olma ihtimali cidden düşük ama olursa 7 TL ve üstü için mükemmel bir C dalgası gerçekleşir ondan sonra 10 dönüm bostan dolarda yan gel yat osman.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Beni alıntılama.
5.92'ye geldiğinde neden ortalıkta yoktun ona açıklık getir?
6.lar gelince zaten yine ortalıkta olmayacaksın.
10 ay öncesini saydım o yüzden "neredeyse" 1 yıl ibaresini kullandım.
7,20 lerden "param pula dönüyor" diye dolara geçenleri saymıyorum bile.
2001 den bu yana tüm zamanlarda dolar TL faizinin yanına bile yaklaşamıyor.
He bir de putinin truva atı trump abd de kaldığı sürece doların rezerv para olması bile tehlikeye girecek bu da burada not edilsin.
Trump olmasaydı doları şuan çift haneli bile görüyor olurduk.
Sonuç olarak En güzeli sepet yapmak. Hiçbir ata tüm paranızı yatırmayın. Bölün paranızı tüm sepetlere kafanızı yastığa rahat koyun bunu da acıyla öğrenmiş oldunuz
Yer İmleri