Sayın realities beni yanlış anladınız adamın söylediklerini tasvip etmiyorum. Adamida sevmem fakat bu adam sözcü de yazıyor, televizyonlara çıkıyor, çoğu kişi bu adamın fikirlerini beğeniyor.
Sayın realities beni yanlış anladınız adamın söylediklerini tasvip etmiyorum. Adamida sevmem fakat bu adam sözcü de yazıyor, televizyonlara çıkıyor, çoğu kişi bu adamın fikirlerini beğeniyor.
Cansen yıllardır yüksek kuru savunur birde sadi uzunoğlu var ikisi de aynı kafa dolar uçsun güney kore oluruz kafasındalar eğitimin üretim modelin buna uygun mu dediğinde ise bir şey diyemezler mahfi eğilmez de hep karşı çıkmıştır cansenin görüşlerine sözcü de nasıl yazıyor bende bir türlü çözemedim
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
benzin zammı ötv ye mi gidecek acaba....
Ekodiyolog vardi 2001 gecesi 3 yasli ekonomist bisey olmaz demisti.bunlar icin konusmak ciklet cignemek kadar kolay.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri