-
Geçen sene banvit'te bilançolardaki ciro aynı kalmasına rağmen SADECE maliyetleri düşürüp(!) karlılığı ciddi oranda arttırıp şirketi sattılar. Hisseleri de 4 katına çıktı haliyle.
Burada satış olmasa da, daha önceki bilanço beklenenin aksi şekilde geldi ve "stokta mal birikti, fabrika da açtık, potaniyelimiz çok yüksek" mesajı verildi. Şu an bir artış olsa insanlar çekinerek yaklaşacaktır ancak bir sonraki bilançoda yüksek karlılığı da arkalarına alıp belki de hisseyi 2 katına çıkartacaklar, bunu bilemeyiz.
Şu anki bu sakinlğin sebebinin mal toplamak olduğunu çok düşünmüyorum. Öyle olsaydı çok daha aşağıya basarlardı gibi geliyor. Artan endeksle birlikte gerçek yatırımlarını farklı yatırımlarla değerlendirip zor günleri bekliyorlar gibi. Şahsi fikrim; EGPRO toprağın altındaki savaş baltaları, ne zaman ki piyasa kötüleşir, o zaman biz de hareketi görebiliriz. Aslında benim de savaş baltam sanırım
.
-
Butce bu ay icinde gelecek degil mi?
Sent from my iPhone using hisse.net
-
Bist'in en batak kağıdına girmişiz tüh naapsak;) Spek çek tabana....;)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
10 küsür yıldır takip ederim bu hisseyi hep aynı manuple hareketler.. Zannımca spekte aynı spek.. Hafızam yanıltmıyorsa 2000'li yılların ortalarında tahtada mal çevirip manuple eden grup sanırım 4 kişilerdi(yabancı uyruklu) yaptıkları manüplasyonlar nedeniyle ceza almışlardı"işlem yasağı"... Ama görülüyorki aynı dümen devam ediyor.... Ne demiş atalarımız "alışmış kudurmuştan beterdir" Yazdık bakalım gerekli yerlere.... Bekliyoruz...
Ytd
-
Acı patlıcanı kırağı çalmaz.. Senin burayı takip ettiğin aşikar.. Boru değil yatırım yaptık elbette bekleyecz sen bizi istemiyorsun ancak benim hiç gidesim yok,senin bağladığın paranın da bir maliyeti var.. Yanılıyormuyum?
-
Bilanco tarihiyle ilgili bir bilgi var mi?
-
bi hazırlık var ama işallah bilanço ile ilgilidir...yeter artık çektiğimiz çile...
-
Her gün ufak ufak yükselişler görülüyor. Bilanço da yaklaşıyor sanırım. Acaba beklediğimize değecek işler mi gerçekleşecek?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri