Sayfa 99/916 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 785 - 792 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. yalnız galıp yada seker gelmeden bısey beklemeyın derım bugun tepkı gelırde

2. jjoınmee paylaşabilecek varsa bi zahmet esirgemesin. tşk...

3.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    BU BEDELI ONCEDENMI VERILDI bolunme pazarestı degılmı
    istersen borsayı sen bırak. benim borsada 26 senem doluyor. 10 nisanda %104 bedelli verdi. 3 temmuzda da işleme başlayacak.

Alıntı Originally Posted by Petrol Yazıyı Oku
    istersen borsayı sen bırak. benim borsada 26 senem doluyor. 10 nisanda %104 bedelli verdi. 3 temmuzda da işleme başlayacak.
    dostum bu hafta içinde alanların 3 temmuz günü bölünmeden kaynaklı bir kayıp oluşur mu. bilgilendirirseniz sevinirim.

5. Peki zico bu onceden bolundü okudum kaç fiyatına ve sizler para yatırdınızmı yoksa, Pazartesi eskisi, yenisi diye ruçhan mi olacak beli zamana kadar

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by mtmtkci Yazıyı Oku
    dostum bu hafta içinde alanların 3 temmuz günü bölünmeden kaynaklı bir kayıp oluşur mu. bilgilendirirseniz sevinirim.
    yeni alanların kaybı derken neyin kastedildiğini anlamadım. bugüne kadar işlem görmeyen bedelli kısmı işlem görmeye başlayacağı için herkes satmak isteyeceği için hem piyasada dolaşım miktarı artacak hemde satıcının çok olduğu tahtada fiyatlar düşecek diye tahmin ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Peki zico bu onceden bolundü okudum kaç fiyatına ve sizler para yatırdınızmı yoksa, Pazartesi eskisi, yenisi diye ruçhan mi olacak beli zamana kadar

paralar nisanda yattı. R filan yok , direkt normal kağıt gibi başlayacak. hatta bugünden başladı.

8. Oky

Sayfa 99/916 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •