Sayfa 99/180 İlkİlk ... 4989979899100101109149 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 785 - 792 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    videoda ges ile ilgili bir konu yok gibi...ben ges kısmını merak etmiştim..mümkünse onu da paylaşabilirsen sevinirim..
    dün Arena ile ilgili 8 twit yazmış İbrahim Bey

https://twitter.com/ibrahim___ethem/...50441603923968

#ARENA

��Bunların dışında yeni yatırım yaptığımız gelişmekte olan ürün grupları var. Bunların başında solar (yenilenebilir enerji ürünleri) geliyor. Bu sene yaklaşık 25 milyon $lık hacme ulaşıyoruz. 2023 hedefimiz 50 milyon $. Bununla ilgili anlaşmaların çoğunu yaptık.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

2.  Alıntı Originally Posted by rain Yazıyı Oku
    dün Arena ile ilgili 8 twit yazmış İbrahim Bey

https://twitter.com/ibrahim___ethem/...50441603923968

#ARENA

��Bunların dışında yeni yatırım yaptığımız gelişmekte olan ürün grupları var. Bunların başında solar (yenilenebilir enerji ürünleri) geliyor. Bu sene yaklaşık 25 milyon $lık hacme ulaşıyoruz. 2023 hedefimiz 50 milyon $. Bununla ilgili anlaşmaların çoğunu yaptık.
    teşkler dostum...eyvallah..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Bofa yı kıstırıyorlar. Dün aldığından daha fazla 1 milyon lot İn üzerinde satışı var lakin alıcılar o kadar kuvvetli ki bana mısın demiyor. Haftaya bofa nın sattıklarını yerine koyduğu gün yine şenlik var..

4.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Bofa yı kıstırıyorlar. Dün aldığından daha fazla 1 milyon lot İn üzerinde satışı var lakin alıcılar o kadar kuvvetli ki bana mısın demiyor. Haftaya bofa nın sattıklarını yerine koyduğu gün yine şenlik var..
    Bence tahta şöyle işliyor;
    Bofa satarken alanlar danışıklı..bofa’nın rolü tahtayı trendinde sürmek..3 aydır takip ediyorum citi 2.5 milyon lot altına hiç inmiyor..yani yeri 200 k kadar kaldı ve satış için..yarın yarım günde dahi 19 üstüne atabilir ki öyle olmalı..

5. Haftalık..karlılık süreceğe benziyor,düşe kalka trend tepesine kafa atacak gibi duruyor..

Tüm paydaşlara karşılıksız fikirlerini, bilgilerini paylaştıkları için tşk ediyorum.herkeze bol kazançlar diliyorum

7. Ges işinde kafası karış olanlara faydası olur diye düşünüyorum..

8. Bu twitin atildigi hesap iklimsanin mi? 529 takipci olmasi sebebi ile supheli geldi bana. Iklimsanin twitleri arasinda da yok boyle birsey. Neyse umarim ben bulamamisimdir ve gercektir.
    Syg

Sayfa 99/180 İlkİlk ... 4989979899100101109149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •