Sayfa 997/1003 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,969 - 7,976 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir ara 20 tane araba alacak para vardı, gittik bir sürü saat aldık yanlış yaptık. Araba işi ile uğraşanlar arabaları topladı.

Bir kaç tane ev alacaktım komşum oralarda Suriyeliler var dedi, tam tersine oralarda fiyatlar arttı, millet oradan kaçıyordu.

Artık önümüzdeki fırsatlara bakacağız. Herkesin başına bu tip şeyler gelmek durumunda.
    usta mal alan kazandı ev fiatları ückat gitti, araba 3 kat gitti, ekmek 3 kattan fazla gitti biyük param olaydı çıldırırdım ama hepi topu 200binim vardı. ama kendim çalışıp biriktirdim köpek gibi çalıştım okurken boktan yerlerde kaldım keşke yeseymişim.

2.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta mal alan kazandı ev fiatları ückat gitti, araba 3 kat gitti, ekmek 3 kattan fazla gitti biyük param olaydı çıldırırdım ama hepi topu 200binim vardı. ama kendim çalışıp biriktirdim köpek gibi çalıştım okurken boktan yerlerde kaldım keşke yeseymişim.
    Bir şekilde görünmez el ayarlıyor, yemeyenin elindekileri bir şekilde alıyorlar.

Para gelince ne yapacağına dair sağlam bir niyetin yok ise gelmiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Bir ara 20 tane araba alacak para vardı, gittik bir sürü saat aldık yanlış yaptık. Araba işi ile uğraşanlar arabaları topladı.
    ....
    yatırım için mi saat....

4.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    yatırım için mi saat....
    Fazla para olunca insan merakını gidermek istiyor. Hediye veririm diye almıştım, bir ara çok indirim olmuştu. Bendekiler genelde alt orta segment.

Yatırım için arzı sınırlı yüksek modelleri almak gerekiyor, ona cesaret edemedim.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir şekilde görünmez el ayarlıyor, yemeyenin elindekileri bir şekilde alıyorlar.

Yemeyenin malını yerler, biriktir biriktir nereye kadar, kefenin cebi yok ki götüresin.
    Hamdım Piştim Yandım

var usta araç alacam sonra satıp daire alacm

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yemeyenin malını yerler, biriktir biriktir nereye kadar, kefenin cebi yok ki götüresin.
    Fakir geldi fakir öldü denmesin diye oluyor belki.

Açıkça söyleyeyim Tanrı olsan bu düzende şansın sınırlı, çok harika bir düzen var.

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    var usta araç alacam sonra satıp daire alacm
    Kendine dair bir istek bu, salih amel olması durumunda farklı olur. Sisteme yarayacak win-win bir şeyler bulmak lazım. Çoluk cocuk için de güzel şeyler istenbiliyor olması lazım, tabi ben onlara iyi bakayım yaşlanınca onlar da bana baksın riskli bir amaç.

Eskiden malzeme senden işçilik benden denirdi, o tip bir şey de olabilir.

Gayret bizden tevfik Allah'tan denirmiş.
    https://eksisozluk.com/gayret-bizden...ahtan--1621825

Sayfa 997/1003 İlkİlk ... 497897947987995996997998999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •