çok ta týndý
aykut hocanýn mantýk doðru ancak gol pozisyonu sayýmýzý arttýrmamýz yada vurduðu gol oacak bia dam almamýz lazým
çok ta týndý
aykut hocanýn mantýk doðru ancak gol pozisyonu sayýmýzý arttýrmamýz yada vurduðu gol oacak bia dam almamýz lazým
bir halt olacaðý yok.
Memnun olmamak ayrý terbiyesizlik yapmak ayrý.. Baþkanýna bunak , hocasýna mal diyen biri ancak Fenerbahçe dusmanidir .. Erman , Ahmet Çakar demez böyle laflarý.. Eleþtirmek , memnun olmamak adabýyla yazýldýkça sorun yok ana hadsiz ve terbiyesizlik yapýldý mi asýl onu yapanla muhattap olunmaz uðraþýlmaz .. Haydi Güle güle
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gabriel paletta'yý taþýyan uçak Saat 04.30 Sularýn'da Atatürk Havalanýna inecek
diye bi haber dolanýyor ortalýkta
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçe Doðuþ Basketbol Takýmýmýzýn 22 Þubat Perþembe günü 20:45’te AX Armani Exchange Olimpia Milan ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacaðý Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta maçýnýn bilet satýþý Mobilet üzerinden baþladý.
bir halt olacaðý yok.
Sekiztaþý izliyorum hic bir þey oynamiyorllar
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupasý Çeyrek Final ilk maçýnda 31 Ocak Çarþamba günü saat 20.30’da Akýn Çorap Giresunspor ile karþýlaþacak. Giresun Atatürk Stadý'nda oynanacak mücadele Aspor’dan canlý olarak ekranlara gelecek.
bir halt olacaðý yok.
Aziz baskanýn son anda aday olmayacaðýný düþünüyorum
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri