“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1- FENERBAHÇE A.Þ. Kulübü'nün 29.09.2017 tarihinde oynanan TELESET MOBÝLYA AKHÝSARSPOR-FENERBAHÇE A.Þ. Süper Lig Ýlhan Cavcav Sezonu müsabakasýndaki "çirkin ve kötü tezahüratý" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatý'nýn 53. maddesi uyarýnca PFDK'ya sevkine,
FENERBAHÇE A.Þ Kulübü futbolcusu ALPER POTUK' un ayný müsabakadaki "kural dýþý hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatý'nýn 43. maddesi uyarýnca 30.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,
FENERBAHÇE A.Þ. Kulübü teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN' nýn ayný müsabakadaki "sportmenliðe aykýrý hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatý'nýn 36. maddesi uyarýnca 03.10.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Diðer tarafta eleþtiri sýnýrý geçildi, hakaretler baþladý.
Sayfanýn açýlmasý iyi olmuþ.![]()
Böyle bir þeyin olmasýný kesinlikle istemem, fakat Fenerbahçe amatör ligde de oynasa ben Fenerbahçe taraftarý olurum.
Eleþtiri olmalý ama A milli takým yenilmis oradan mehmet topal 'a vurmak eleþtiri deðil düþmanlýk.. Burasý iyi az ama öz![]()
biz cefakar kanaryalar topiðini açtýðýmýzda da o zat ve biri daha vardý o topiðe gelip kin ve düþmanlýk kokan fenerbahçe taraftarlýðýna yakýþmayan ego tatmini olan yazýlarýný yazmasýnlar istemiþtik. ama adamlar bir süre sonra 2 topik omasýna raðmen ýsrarala yeni açýlana yazmaya çalýþtýlar.yeni forum açýlýnca belki biraz susarlar beklentisi ile yenisini açmadým. ama aynen devam ettiler. yapacak bir þey yoktu ya kavga çokaracaktým ya oraya yazmayacaktým. 2 yolu seçtim.
tamam takým kötü ama her an toparlanma ihtimali var ama bu þekilde bi taraftarlýkla takým toparlamaz daha da batar. eleþtirin bend eeleþtiriyorum ama resmen takýma hakaret antrönöre hakaret baþkana hakaret bu kadarýda fazla.
bir halt olacaðý yok.
https://www.facebook.com/Feneristcom...Z5RzN_CxCXUIOs
bu ahlaksýz ve fenerbahçe düþmaný nerelerde hani 45 milyon euroyucebinden çýkarýp verecekti. Dut yemiþ bülübüle döndü. fetonun fenerbahçe imamý
bir halt olacaðý yok.
https://www.facebook.com/Feneristcom...S3y4L_dWEBIAMo
baransu denen ********in yanýna bunlaýnda gitmesi lazým
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri